Oefenmateriaal

De Bijlesmeester ontwikkelt ook oefenmateriaal voor kinderen op de basisschool. Ideaal om een onderwerp extra te herhalen of alvast ter voorbereiding op de volgende groep. Deze oefenboeken en flitskaartjes zijn ontwikkeld volgens de richtlijnen van de eindtoetsen van Cito en Nio en kunnen zowel tijdens de bijlessen als zelfstandig door kinderen doorgewerkt worden. Daarnaast biedt De Bijlesmeester een Online Leerwereld voor groep 1 t/m 8 en uitlegvideo’s voor Taal en Rekenen.

In het kort

  • ¬†Oefenboeken voor taal en rekenen, conform SLO leerlijnen .
  • Oefenboeken gebaseerd op methodiek Cito.
  • Flitskaartjes om spelenderwijs te leren.
  • Uitlegvideo’s voor elke leerdoel van taal en rekenen!
  • Online Leerwereld.
Vraag informatie aan!

Online Leerwereld

In de Online Leerwereld van De Bijlesmeester kan een leerling oefenen met schoolvakken zoals taal, rekenen en begrijpend lezen. Natuurlijk op zijn of haar eigen tempo en op het gewenste niveau. Dit maakt ons platform uitermate geschikt voor kinderen die extra oefeningen nodig hebben, extra uitdaging zoeken of gewoon voor de kinderen die leren leuk vinden! Snapt een leerling een opdracht niet? Geen probleem, bij elke vraag staat de uitwerking en/of een uitlegvideo!

Meer Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij bieden voor uw school en over het Nationaal Programma Onderwijs? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op om uw hulpvraag te bespreken.