Bijles Leiden

Bijles Leiden verzorgt de Bijlesmeester al meer dan 5 jaar bij u thuis. Onze organisatie richt zich voornamelik op bijlessen voor basisschool en middelbare school. Onze bijlessen kunnen ingezet worden voor alle vakken, bovenbouw en onderbouw. De docenten van de Bijlesmeester zijn voornamelijk studenten afkomstig van de Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden.  Als gevolg hebben onze docenten uitstekende vakkennis en kunnen ze met enthousiasme over hun vak vertellen. Naast een goede vakkennis is een goede klik met de leerling natuurlijk ook van groot belang. Om dit te garanderen vindt na de eerste les een uitgebreide evaluatie plaats, om zeker te weten dat de leerling op zijn gemak is en de les goed bevallen is. Bijlessen in Leiden kunnen binnen 5 dagen gestart worden.

Mocht u daarom verdere problemen met school willen voorkomen, vul dan ons Maak Kennis formulier in. Wij bellen u binnen 1 dag terug!

Maak Kennis

Bijles Regio Leiden

Bijles in omgeving Leiden wordt ook door de Bijlesmeester verzorgd. Voorbeelden van deze plaatsen zijn: Wassenaar, Zoetermeer, Katwijk aan Zee en Alphen aan Den Rijn.

Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

thuis bijles leiden alle vakken de bijlesmeester

Waarom de Bijlesmeester?

Uitgebreide Telefonische Kennismaking

Binnen 5 Dagen Geregeld

Maandelijkse Evaluaties

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheid

Bij de Bijlesmeester staat tevredenheid van klanten op één. Vanwege deze reden hanteren wij een tevredenheidsgarantie op ons eerste bijlesuur, maar daarnaast zullen wij altijd proberen eventuele problemen met de lessen zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen!

Hieronder een ervaring van één van onze klanten:

“Heel plezierig hebben wij de bijlessen ervaren. Heeft echt bijgedragen aan een beter begrip van de lesstof door de persoonlijke aandacht en heeft ook bijgedragen aan het vertrouwen in het eigen kunnen.”

Jeanine Meijer moeder van Aida Meijer [26/08/2016 13:04:27]

Maak Kennis

Geïnteresseerd in onze lessen en wilt u voorkomen dat problemen op school groter worden?

Vul dan snel ons Kennismakingsformulier in! Wij nemen binnen één dag contact met u op!

Maak Kennis
bijles snel geregeld de bijlesmeester