Onze diensten voor Scholen

Goed nieuws voor scholen, leerlingen en ouders. De overheid heeft maar liefst 8,5 miljard euro beschikbaar gesteld middels het Nationaal Programma Onderwijs voor extra ondersteuning en begeleiding binnen het het basis- en voortgezet onderwijs. Op deze pagina vind u een overzicht van de diensten die wij voor scholen aanbieden.

Het doel van De Bijlesmeester is om elke leerling met plezier naar school te laten gaan. Sommige leerlingen hebben hierbij extra ondersteuning nodig die u als school niet altijd zelf kunt bieden. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het begeleiden en ondersteunen van leerlingen in heel Nederland en weten dan ook als geen ander wat de meerwaarde van begeleiding op maat is. Wij stemmen de exacte vorm van ondersteuning graag samen met u op maat af op de wensen van uw school en uw leerlingen. Ook hulp en ondersteuning voor de aanvraag van subsidie is in veel gevallen mogelijk.

Inhaalprogramma’s

Meer informatie

Huiswerkbegeleiding

Meer informatie

Lente- & Zomerschool

Meer informatie

Examentraining

Meer informatie

Extra hulp voor de Klas

Meer informatie

Oefenmateriaal

Meer informatie

Naar de middelbare

Meer informatie

Talentprogramma

Meer informatie

Meer Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij bieden voor uw school en over het Nationaal Programma Onderwijs? Laat dan uw gegevens achter en wij sturen u gratis een brochure op!