De Bijlesmeester helpt al meer dan 10 jaar op school

De Bijlesmeester wil net als alle directeuren, leerkrachten, ouders maar vooral ook leerlingen het onderwijs naar een hoger niveau tillen. Samen zullen we zorg moeten dragen dat leerlingen de juiste en beste begeleiding krijgen. 

Wij helpen op dit moment door net als jullie ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk uitval is op school. Dit doen wij door het inzetten van extra docenten op scholen door heel Nederland. Het gebruik van de bekende interventies zoals: extra handjes in de klas, inhaalprogramma’s, zomerscholen en ook de inzet van extra klassenassistenten/onderwijsassistenten. Na 2 schooljaren omgaan met corona hebben wij, net zoals u inmiddels alles wel gezien en de juiste ervaring opgebouwd om ideaal te kunnen helpen. Het opzetten van de juiste begeleiding is natuurlijk alleen wanneer we de wensen en behoeftes van jullie school bespreken. Jullie weten immers het beste wat er nodig is voor jullie leerlingen. Samen maken we programma die bij uw school past, zo komen we tot de beste oplossing.

*Een samenwerking met De Bijlesmeester.

Inhaalprogramma’s

Meer informatie

Huiswerkbegeleiding

Meer informatie

Bijles op school

Meer informatie

Lente- & Zomerschool

Meer informatie

Examentraining

Meer informatie

Extra hulp in de Klas

Meer informatie

Oefenmateriaal

Meer informatie

Klassenassistent

Meer informatie

Naar de middelbare

Meer informatie

Toetssurveillance

Meer informatie

Talentprogramma

Meer informatie

Weekendschool

Meer informatie

Meer Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij bieden voor uw school en over het Nationaal Programma Onderwijs? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op om uw hulpvraag te bespreken.