Bijles & Huiswerkbegeleiding

Het is enorm belangrijk dat een kind met plezier naar school gaat. Plezier op school en succeservaringen zijn essentieel voor de motivatie, efficiëntie en creativiteit van het leerproces van elke basisschool- en middelbare scholier. Huiswerkbegeleiding zorgt ervoor dat een leerling efficiënt kan leren: moeilijke theorie wordt simpel uitgelegd, leerstrategieën worden aangeleerd  en alle vragen worden beantwoord. Bijles en huiswerkbegeleiding bieden naast het normale schoolprogramma precies die extra individuele ondersteuning die de meeste leerlingen nodig hebben.

Wat u kunt verwachten

Goede begeleiding is onmisbaar voor leerlingen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Alleen betekent ‘goede begeleiding’ voor elke leerling iets anders. Huiswerkbegeleiding of bijles van een goede docent die zich aanpast aan de behoefte van de leerling, gebruik maakt van de sterke punten van de leerling en zijn uitleg daarop aanpast speelt hierin een belangrijke rol. Onze ervaring leert dat bijles en huiswerkbegeleiding in kleine groepen in een vertrouwde omgeving leidt tot de beste resultaten.

Het verschil tussen bijles en huiswerkbegeleiding

Een bijles is een korte begeleiding van 1 à 2 uur per les waarin de leerlingen aan de slag gaan met een specifiek vak of onderwerp waar ondersteuning bij nodig is. Huiswerkbegeleiding biedt een bredere ondersteuning, waarbij het ‘leren leren’ aanbod komt en het huiswerk doorlopen kan worden. Deze begeleiding is minder intensief, maar duurt vaak wel 2 tot 4 uur per les en is vaak meerdere dagen per week.

In het kort

  • Leerlingen krijgen voldoende individuele aandacht door de kleine groepen
  • De docenten zijn bekwaam en motiveren de leerlingen!
  • De lessen zijn leuk en interactief
  • Er is ondersteunend materiaal beschikbaar
Vraag informatie aan!

Meer Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij bieden voor uw school en over het Nationaal Programma Onderwijs? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op om uw hulpvraag te bespreken.