Nationaal Programma Onderwijs

Een-op-een begeleiding – De Bijlesmeester biedt besturen en gemeenten grootschalige oplossingen aan om het NPO in te zetten voor de persoonlijke ondersteuning van iedere individuele leerling. Wij geloven dat onderwijs begint bij het kind en door goed naar ALLE leerlingen te (blijven) luisteren laten wij het programma aansluiten op de behoefte van de leerlingen.

Wij kunnen ervoor zorgen dat iedere leerling binnen uw bestuur of gemeente elke maand minstens één persoonlijke bijles krijgt. De Bijlesmeester verzorgt al jarenlang individuele bijlessen aan huis door heel Nederland. Sinds de introductie van het NPO heeft De Bijlesmeester besloten om de lessen ook via scholen aan te bieden om zo elke leerling gelijke kansen te kunnen bieden. In onze bijlessen staan het welbevinden van de leerling en effectieve feedback centraal.

Extra inzet van personeel en ondersteuning – De Bijlesmeester heeft de grootste landelijke database voor basisschoolpersoneel (leerkrachten, pabo’ers en bijlesdocenten). Wij kunnen hierdoor snel schakelen en oplossingen op het gebied van werving bieden. Wenst u op korte termijn meerdere leerkrachten, pabo’ers en bijlesdocenten? De Bijlesmeester kan binnen korte tijd volledige teams voor uw scholen werven.

Ouderbetrokkenheid & Thuisonderwijs – Wilt u als bestuur of gemeente breed inzetten op onderwijs thuis? De Bijlesmeester biedt besturen en gemeentes digitale uitlegvideo’s voor alle vakken van de basisschool aan, gemaakt door enthousiaste leerkrachten. Ook bieden wij oefenmateriaalpakketten aan die zijn afgestemd op samen thuis leren met een ouder of bijlesdocent.

 

Wij sturen u graag meer informatie over onze interventies en bieden u de mogelijkheid tot een persoonlijke gesprek. Interesse? Vul ons contact formulier in en we helpen u graag verder.

Interventies –
De Bijlesmeester

  • Een-op-een-begeleiding
  • Interventies gericht op het welbevinden van leerlingen
  • Feedback
  • Extra inzet van personeel en ondersteuning
  • Metacognitie en zelfregulerend leren
  • Ouderbetrokkenheid
Vraag informatie aan!

Meer Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij bieden voor uw school en over het Nationaal Programma Onderwijs? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op om uw hulpvraag te bespreken.