Nationaal Programma Onderwijs

Een-op-een begeleiding – De Bijlesmeester biedt besturen en gemeenten grootschalige oplossingen aan om het NPO echt tot de individuele leerling te laten reiken. Wij geloven dat onderwijs begint bij het kind. Door goed naar ALLE leerlingen te (blijven) luisteren blijft het programma aansluiten op de leerlingen. Wij kunnen ervoor zorgen dat iedere leerling binnen uw bestuur of gemeente minstens elke maand minstens één persoonlijke bijles krijgt. De Bijlesmeester heeft jarenlang individuele bijlessen aan huis door heel Nederland verzorgd. Sinds het NPO heeft De Bijlesmeester besloten om de lessen via scholen aan te bieden om zo elke leerling gelijke kansen te bieden. In onze bijlessen staan het welbevinden van de leerling en effectieve feedback centraal.

Extra inzet van personeel en ondersteuning – De Bijlesmeester heeft de grootste landelijke database rondom basisschool personeel(leerkrachten, pabo’ers en bijlesdocenten). De Bijlesmeester biedt grootschalige oplossingen op het gebied van werving. Wenst u op korte termijn meerdere leerkrachten, pabo’ers en bijlesdocenten? De Bijlesmeester kan binnen korte tijd volledige teams voor uw scholen werven.

Ouderbetrokkenheid & Thuisonderwijs – Wilt u als bestuur of gemeente grootschalig inzetten op onderwijs thuis? De Bijlesmeester biedt besturen en gemeentes digitale uitlegvideo’s van alle vakken van de basisschool aan, gemaakt door enthousiaste leerkrachten. Ook bieden wij oefenmateriaalpakketten aan die afgestemd zijn op samen thuis leren met een ouder(of bijlesdocent).

 

Wij sturen u graag meer informatie over onze interventies en bieden u de mogelijkheid tot een persoonlijke gesprek. Vul ons contact formulier in.

Interventies –
De Bijlesmeester

  • Een-op-een-begeleiding
  • Interventies gericht op het welbevinden van leerlingen
  • Feedback
  • Extra inzet van personeel en ondersteuning
  • Metacognitie en zelfregulerend leren
  • Ouderbetrokkenheid
Vraag informatie aan!

    (* is een verplicht veld)