Persoonlijke begeleiding van Topdocenten

Basisschool en Middelbare school

 

Hogere cijfers en motiverende docenten

Bijles in één of meerdere vakken van de middelbare school

6000+

Leerlingen Geholpen

5,5 jaar

Ervaring 

Bijles Middelbare School

Bijles middelbare school? Bij De Bijlesmeester ben je aan het juiste adres. Vakken op de middelbare school kunnen ontzettend lastig zijn. De Bijlesmeester herkent dit probleem en helpt graag doormiddel van individuele bijles aan huis in alle vakken en voor alle niveaus en alle leerjaren. Of het nu om 1 vmbo wiskunde of 4 VWO aardrijkskunde gaat, alles is mogelijk. De Bijlesmeester beschikt voor elk vak over de juiste, gemotiveerde kundige docent die klaarstaat om te kunnen helpen door middel van het geven van individuele bijles aan huis.

De Bijlesmeester

Hoe bieden wij hulp?

individuele bijlessen 1 op 1 de bijlesmeester

Individueel

bijles in alle vakken basisschool middelbare school de bijlesmeester

Alle Vakken

bijlessen door heel nederland alle plaatsen

Alle Plaatsen

bijles aan huis de bijlesmeester

Aan Huis

Hoe wij anderen hielpen?

Kijkt iedere week weer uit naar de bijles

Via Google terechtgekomen bij de Bijlesmeester om scheikunde bijles te nemen voor onze dochter in 5 Havo. Ze heeft een geweldig leuke studente (Michelle) die haar goed en duidelijk de materie uitlegt. Wat ik heel goed aan Michelle vindt is dat ze ook aan onze dochter vraagt het háár uit te leggen zodat ze de proef op de som kan nemen of het kwartje is gevallen. Er is ook een leuke klik tussen de meiden zodat er tussen de uitleg en het bikkelen door, ook tijd is voor een grapje of een babbeltje. Onze dochter kijkt iedere keer weer uit naar de bijles. De Bijlesmeester is echt een aanrader!

Harmke Veenschuur

Het kwartje is zowaar gevallen

Via Facebook kwam ik bij de bijlesmeester terecht, op zoek naar bijles Duits voor mijn zoon. Hij is na het behalen van Mavo-diploma afgelopen jaar gestart op 4 Havo en koos de optie Duits in zijn pakket, nooit Duits gehad dus geheel blanco ingestroomd…ik dacht hem wel even te kunnen helpen , maar dat viel tegen. Vandaar het beroep op jullie. Hij heeft nu 3 bijlessen gehad en het kwartje is zowaar gevallen , Ruben, de ” bijlesmeester” is erg geduldig, rustig, legt heel duidelijk uit , vraagt goed naar de knelpunten. Vandaag heeft mijn zoon een proefwerk Duits dus ben erg benieuwd , kreeg net nog bericht van Ruben om hem succes te wensen en dat hij er vertrouwen in heeft. Kortom; erg tevreden!

Karin Hurks

 Wat Bijles voor u kan betekenen?

geen achterstand bijles de bijlesmeester

Geen Achterstanden Meer

betere cijfers bijles de bijlesmeester

 Betere Cijfers

leren om te leren bijles de bijlesmeester

 Leer om te Leren

  • Leer omgaan met Concentratie problemen
  • Ga Gemotiveerd naar school
  • Minder Stress op school
  • Meer Vrije Tijd, als gevolg van goed plannen
  • Meer Plezier in school
planning

Ook Betere Resultaten halen in Minder Tijd?

Moeite met een specifiek vak? Zorg ervoor dat er niet onnodig een achterstand wordt opgebouwd! Wacht dus niet te lang en vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan, zodat je al jouw vragen kunt stellen. Wij bespreken graag telefonisch verder hoe wij het beste kunnen helpen.

Bovendien heeft u ten alle tijde recht op Tevredenheidsgarantie.

Maak Kennis
bijles snel geregeld de bijlesmeester