Talentprogramma

Leren vanuit talent is een waardevolle manier om leerlingen beter te laten leren.

In het talentprogramma van De Bijlesmeester worden leerlingen gestimuleerd om hun eigen talenten te ontdekken om vervolgens te kijken hoe deze ingezet kunnen worden. De reden waarom wij hier als organisatie veel waarde aan hechten is omdat leerlingen hier veel aan kunnen hebben! Talentontwikkeling geeft leerlingen namelijk meer zelfvertrouwen en geeft een ander dynamiek aan het leerproces van de leerling.

Elke leerling leert op een andere manier, door het talent van een leerling in te zetten, kan een leerling effectiever leren. We leggen tijdens het programma de nadruk op wat de leerlingen wel kunnen en wat wel goed gaat hierdoor wordt de intrinsieke motivatie van de leerlingen groter!

Het talentprogramma is inzetbaar voor leerlingen uit basis- en voortgezet onderwijs. En ziet er op elke school afhankelijk van de behoeftes en wensen van de school en leerlingen anders uit. Wilt u als school uw leerlingen op een andere manier ondersteunen of juist uitdagen? Meld u dan direct aan voor het talentprogramma.

In het kort

  • De leerlingen ontdekken hun eigen talenten
  • De nadruk ligt op wat de leerlingen wel kunnen
  • Intrinsieke motivatie en zelfvertrouwen van de leerlingen groeit!
Vraag informatie aan!

Meer Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij bieden voor uw school en over het Nationaal Programma Onderwijs? Laat dan uw gegevens achter en wij sturen u gratis een brochure op!