Weekendschool

De weekendschool is een wekelijkse begeleiding waarbij de focus ligt op het inhalen van de opgelopen leerachterstanden bij leerlingen. Deze aanpak biedt extra leertijd, waarin leerling op hun eigen tempo gericht aan de slag kunnen gaan met de lesstof. De weekendschool focust zich op structurele begeleiding, gericht op het wegwerken van achterstanden in de leerprestaties. Leerlingen worden ondersteund door jonge enthousiaste docenten in een hun vertrouwde omgeving.

De Bijlesmeester

De Bijlesmeester heeft 10 jaar ervaring met het begeleiden en ondersteunen van leerlingen over heel Nederland. Wij weten als geen ander wat de meerwaarde van begeleiding op maat is. Door onze persoonlijke aanpak zijn wij de sleutel tussen wat er op school wordt verwacht en de behoefte van de leerling.

We hebben meer dan 50 scholen uit het basis-en voortgezet onderwijs geholpen met het invullen en uitvoeren van de juiste onderwijskundige interventie. We staan dan ook niet voor zomaar even een achterstand inhalen, wij geloven in duurzame educatie die de leerlingen op lange termijn helpt en de kwaliteit van het onderwijs verbeterd.

In het kort

  • Leerlingen krijgen voldoende individuele aandacht door de kleine groepen
  • De docenten zijn bekwaam en motiveren de leerlingen!
  • De lessen zijn leuk en interactief
  • De lessen zijn didactisch goed onderlegd
  • Er is ondersteunend materiaal beschikbaar
Vraag informatie aan!

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw school, of wilt u meer informatie over de subsidieregelingen. Neem contact met ons op :

T : 085 060 4500
M : roi@debijlesmeester.nl

Wij helpen u graag verder.

Meer Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de inhoud van de subsidieregeling, laat dan uw gegevens achter en wij sturen u gratis een samenvatting op.