Weekendschool

De weekendschool is een wekelijkse ondersteuning waarbij de focus ligt op het inhalen van de opgelopen leerachterstanden bij leerlingen. Deze aanpak biedt extra leertijd, waarin leerlingen, door middel van structurele begeleiding, op hun eigen tempo gericht aan de slag kunnen gaan met de lesstof om de achterstanden in de leerprestaties weg te werken. Leerlingen worden ondersteund door jonge enthousiaste docenten in hun eigen vertrouwde omgeving.

De Bijlesmeester

De Bijlesmeester heeft 10 jaar ervaring met het begeleiden en ondersteunen van leerlingen over heel Nederland. Wij weten als geen ander wat de meerwaarde van begeleiding op maat is. Door onze persoonlijke aanpak zijn wij de sleutel tussen wat er op school wordt verwacht en de behoefte van de leerling.

We hebben meer dan 100 scholen uit het basis- en voortgezet onderwijs geholpen met het invullen en uitvoeren van de juiste onderwijskundige interventies. Wij zetten dan ook niet enkel in op slechts de achterstanden inhalen, wij geloven in duurzame educatie die de leerlingen op lange termijn helpt en de kwaliteit van het onderwijs verbetert.

In het kort

  • Leerlingen krijgen voldoende individuele aandacht door de kleine groepen
  • De docenten zijn bekwaam en motiveren de leerlingen!
  • De lessen zijn leuk en interactief
  • De lessen zijn didactisch goed onderlegd
  • Er is ondersteunend materiaal beschikbaar
Vraag informatie aan!

Meer Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij bieden voor uw school en over het Nationaal Programma Onderwijs? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op om uw hulpvraag te bespreken.