Talenten en creatievelingen in de klas

In de klas op de basisschool, maar ook op de BSO, samen met onze leerkrachten helpen wij leerlingen al meer dan tien jaar. Om scholen te ondersteunen is ons initiatief ontstaan om talentprogramma’s en creatievelingen in de klas in te zetten.

Onze creatievelingen en talenten worden geselecteerd op hun didactische vaardigheden, energie en liefde voor het onderwijs. Het zijn juist de mensen met waardevolle talenten die alleen geen lesbevoegdheid hebben. Zo zijn ze toppers in muziek, programmeren, bouwen, tekenen, maar soms ook de gekste dingen zoals VR. Deze talenten komen bij jullie op school om de leerlingen een leerzame, maar vooral leuke dag te geven. Zelfs in de weekenden zijn wij beschikbaar.

Natuurlijk zijn wij er ook aanvullend voor taal, rekenen en de overige vaste stof. Hierin worden de creatievelingen van De Bijlesmeester optimaal intern begeleid en getraind.

PS. Wij halen dus geen leerkrachten weg van jullie eigen stichting, zo werken we ideaal samen. Geluk-georiënteerd onderwijs dat begint bij het kind.

In het kort

 • Creatief docent in de klas
 • Bel ons voor 07:30 uur en krijg vandaag nog een creatief docent
 • Structureel en met spoed mogelijk
 • Ondersteunend materiaal beschikbaar
Vraag informatie aan!

Ik wil meer creativiteit op mijn school!

Neem contact met mij op

Ik wil mijn talent inzetten voor kinderen!

Meld je aan als creatief docent

Wat doet onze leerkracht creatieve vakken?

Tijdens onze creatieve lessen bieden we leerlingen de mogelijkheid om met verschillende programma’s binnen én buiten de lijntjes te kleuren. Met ons diverse aanbod aan creatieve lessen proberen we elke leerling een leerzame, maar vooral ook leuke tijd te geven. Zo zorgen we ervoor dat kinderen met een glimlach naar school komen en met het brein vol nieuwe ervaringen weer naar huis gaan. Het geluk van de kinderen staat bij onze lessen voorop.

Waarom creatief onderwijs?

De Bijlesmeester is, net als de leerkrachten bij u op school, voortdurend creatief onderwijs aan het geven. Elke leerling is inmiddels anders en zo werkt niet elke uitleg bij elke leerling hetzelfde. Met de inzet van creatief onderwijs zijn we vooral bezig met leerlingen zelfstandig te laten nadenken en anders ‘dan normaal’ bezig te laten zijn. Leerlingen leren kritisch denken en ook om samen te werken met anderen. In een samenleving waarbij veel wordt geautomatiseerd, het tempo hoog ligt en alles snel verandert staat creativiteit centraal.

Ons aanbod

 • Kunstles
 • Programmeren
 • Koken
 • Muziek
 • Natuur
 • Dansen
 • En veel meer!

Meer Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij bieden voor uw school en over het Nationaal Programma Onderwijs? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op om uw hulpvraag te bespreken.