Ervaringen

Ik zou Bijlesmeester aan iedereen aanraden

Onze dochter die in de groep 7 zit, had extra aandacht nodig voor begrijpend lezen en spelling .
Via vriendin kwam ik bij de Bijlesmeester.
Heel veel recensies gelezen, en op basis van die recensies heb ik gelijk contact opgenomen met de Bijlesmeester.
Binnen paar dagen hadden we al de eerste les gepland.
We zijn super blij met de aandacht en uitleg dat onze dochter krijgt.
De juf doet haar beste en we hopen dat het ook voor onze dochter genoeg is, aangezien dat de Cito’ s beginnen.
Ik zou Bijlesmeester aan iedereen aanraden.

Alma Malinovic-Draganovic

Oprechte hulp

Enorm bedankt voor jullie oprechte hulp en ook creativiteit! Waar Sven soms de weg niet meer wist, kwamen jullie met de oplossing.

Klaas de Wit

Beter leren en meer vertrouwen

ervaringen bijles de bijlesmeester

De Bijlesmeester helpt leerlingen om beter te leren en meer vertrouwen in zichzelf te krijgen. In korte  tijd leren de kinderen sneller en beter te leren met eigen talenten. Naast de methodiek van school maakt ‘de Bijlesmeester’ ook gebruik van eigen methodiek. Dit zijn opgaven boekjes op alle leergebieden taal, rekenen, begrijpend lezen en spelling. Dit oefenmateriaal sluit prima aan op de ondersteuning die leerlingen op school goed kunnen gebruiken. Het oefenmateriaal is geschikt voor leerlingen van groep 1 t/m groep 8. Op Palet-Zuid wordt er ook gebruik gemaakt van het materiaal om o.a redactiesommen extra te oefenen en begrijpend lezen op een hoger plan te krijgen.

Annemarie Timmer

Erg leerzaam en leuk

Goede service bij de Bijlesmeester! En de oefenboeken zijn erg leerzaam en leuk, veel aan gehad!

Chantal vd Berg

Het kwartje is gevallen

Verhaaltjessommen, ze snapte er geen jota van. Een groot aandachtspunt volgens de juf startend in groep 5. Afgelopen zondag groep 4 rekenen besteld. Enkele sommen samen gedaan en ja hoor het kwartje is gevallen, na 3 dagen is ze al bij vermenigvuldigen en delen. Ons meisje is niet meer te stoppen, zelfs in de trein wil ze sommen maken. Blij dat ik ook sl groep 5 heb besteld, kom maar op juf!

Natascha Quakkelaar-Gressie

Fijne omgang met een puber

Onze zoon liep qua Spaans behoorlijk achter, vooral in het toepassen van grammatica. Daarom via De Bijlesmeester een leraar Spaans gevonden. De eerste ervaringen met Ludshandy Paulo waren boven verwachting goed! Doortastend, aardig, fijne omgang met een puber. Zéér tevreden!

Bart van Dort

Het kwartje is zowaar gevallen

Via Facebook kwam ik bij de bijlesmeester terecht, op zoek naar bijles Duits voor mijn zoon. Hij is na het behalen van Mavo-diploma afgelopen jaar gestart op 4 Havo en koos de optie Duits in zijn pakket, nooit Duits gehad dus geheel blanco ingestroomd…ik dacht hem wel even te kunnen helpen , maar dat viel tegen. Vandaar het beroep op jullie. Hij heeft nu 3 bijlessen gehad en het kwartje is zowaar gevallen , Ruben, de ” bijlesmeester” is erg geduldig, rustig, legt heel duidelijk uit , vraagt goed naar de knelpunten. Vandaag heeft mijn zoon een proefwerk Duits dus ben erg benieuwd , kreeg net nog bericht van Ruben om hem succes te wensen en dat hij er vertrouwen in heeft. Kortom; erg tevreden!

Karin Hurks
Via Facebook

De ideale boeken voor extra ondersteuning

Mijn dochter van 7 jaar had een beetje hulp nodig bij citotraining specifiek bij de vakken rekenen en taal . Via school kwam ik erachter dat bijles meester de ideale boeken had voor extra ondersteuning . Ik had rekenen besteld en het zag er goed uit de sommetjes en redactiesommen bijvoorbeeld waren goed om mee te oefenen . Ik raad jullie vooral aan om dit voor u kind of dergelijk aan te schaffen.

Saida Mim

Zeker aan te bevelen

Mijn dochter heeft bijles nodig in het (begrijpend) lezen, taal en wat rekenen. Via Google bij de Bijlesmeester gekomen en na een kleine hobbel bij de eerste intake die niet doorging met een andere juf, heeft de Bijlesmeester goed doorgepakt en een nieuwe bijlesjuf gevonden die ook zeer snel bij ons terecht kon. We hebben een plezierige intake gehad en de juf pakte het goed op met onze dochter die in groep 6 zit. Het was een plezierige intake en eerste bijles en we hebben al vervolgafspraken gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over de Bijlesmeester. En zeker aan te bevelen voor andere kinderen en ouders.

Chantal Kok - vd Horst

Ook benieuwd naar het positief effect van bijles op de schoolprestaties?

Maak Direct Kennis