Ervaringen van onze leerlingen

Maak Direct Kennis

Lieve betrokken bijlesjuf

Via de bijlesmeester een hele lieve betrokken bijlesjuf gevonden Anne die mijn dochter goed heeft geholpen met rekenen en spelling. Geduldig, positief. Heel fijn! Rekenen zit ze weer helemaal terug op niveau. Top.

Karin Loeffen

Zeker aan te bevelen

Mijn dochter heeft bijles nodig in het (begrijpend) lezen, taal en wat rekenen. Via Google bij de Bijlesmeester gekomen en na een kleine hobbel bij de eerste intake die niet doorging met een andere juf, heeft de Bijlesmeester goed doorgepakt en een nieuwe bijlesjuf gevonden die ook zeer snel bij ons terecht kon. We hebben een plezierige intake gehad en de juf pakte het goed op met onze dochter die in groep 6 zit. Het was een plezierige intake en eerste bijles en we hebben al vervolgafspraken gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over de Bijlesmeester. En zeker aan te bevelen voor andere kinderen en ouders.

Chantal Kok - vd Horst

Beter leren en meer vertrouwen

ervaringen bijles de bijlesmeester

De Bijlesmeester helpt leerlingen om beter te leren en meer vertrouwen in zichzelf te krijgen. In korte  tijd leren de kinderen sneller en beter te leren met eigen talenten. Naast de methodiek van school maakt ‘de Bijlesmeester’ ook gebruik van eigen methodiek. Dit zijn opgaven boekjes op alle leergebieden taal, rekenen, begrijpend lezen en spelling. Dit oefenmateriaal sluit prima aan op de ondersteuning die leerlingen op school goed kunnen gebruiken. Het oefenmateriaal is geschikt voor leerlingen van groep 1 t/m groep 8. Op Palet-Zuid wordt er ook gebruik gemaakt van het materiaal om o.a redactiesommen extra te oefenen en begrijpend lezen op een hoger plan te krijgen.

Annemarie Timmer

Fijne omgang met een puber

Onze zoon liep qua Spaans behoorlijk achter, vooral in het toepassen van grammatica. Daarom via De Bijlesmeester een leraar Spaans gevonden. De eerste ervaringen met Ludshandy Paulo waren boven verwachting goed! Doortastend, aardig, fijne omgang met een puber. Zéér tevreden!

Bart van Dort

Naar onze verwachtingen

We hadden extra hulp nodig voor Nisa die in groep 8 zit. Even op Google gekeken en kwamen terecht bij de Bijlesmeester. Meteen gebeld. Het ging heel snel en hebben gisteren onze eerste individuele les gehad. Het communicatie en het verlopen van het procedure ging heel snel en ook naar onze verwachtingen toe. Raad het zeker aan als je hulp nodig hebt voor het basisschool. Wij als familie Seven zijn er blij mee.

Zuleyha Seven

Binnen een paar dagen de eerste les

Op zoek naar rekenbijles voor mijn dochter in groep 8 kwam ik bij de Bijlesmeester uit. Eerste indruk was zeer professioneel. Ze reageren direct en binnen een paar dagen de eerste les. Juf Sharon wist mijn dochter goed te motiveren en haar rekenvaardigheden gingen van VMBO-GT op het schooladvies naar HAVO op de eindtoests! Binnen een maand! Top!
Paul Bakker

Lekker aan de keukentafel thuis

Ina Harding Met een examen HAVO voor de boeg en een slecht cijfer op wiskunde (4) was het wel de moeite waard te kijken of met bijlessen dit cijfer opgehoogd kan worden. Eerste 2 lessen gehad. Lekker aan de keukentafel thuis. De bijlessen worden als zeer nuttig ervaren en de persoon die komt lesgeven matcht prima en geeft nuttige en onderbouwende uitleg over de stof!

Ina Harding

Een super boek

Ik vind bijlesmeester oefenboeken een super boek om je kind te steunen bij Cito’s waar ze moeilijkheden mee heeft en je ziet echt vooruit gang

Şaduman Atman Tek

Meer inzicht

Door de hulp van De Bijlesmeester heeft Linda meer inzicht gekregen in het leren en werkt zij met meer plezier aan haar huiswerk. Een fijne vooruitgang, bedankt!

Mevr. Van Vliet

Ook benieuwd naar het positief effect van bijles op de schoolprestaties?

Maak Direct Kennis