Klassenassistent / Onderwijsassistent

Wij ondersteunen scholen om de potentie van de leerlingen te stimuleren. Door te zorgen dat leerlingen met plezier naar school gaan, worden doelstellingen makkelijker behaald. Geluk van de leerling maar ook de leerkracht staat bij ons op nummer één.
Onze klassenassistenten vangen uitgevallen klassen op, of ondersteunen een docent in de klas. Dit kan onder andere door het beantwoorden van vragen van leerlingen, maar ook als een docent thuis lesgeeft. Voor nakijkwerk en lesvoorbereiding draaien onze klassenassistenten hun handen ook echt niet voor om.

Ons onderwijstalent is hoogopgeleid, enthousiast en betrokken. Samen zorgen we ervoor dat elke leerling zich thuis voelt op school en zich maximaal kan ontplooien.

De Bijlesmeester ontzorgt basisscholen en middelbare scholen en mbo’s door heel Nederland. Samen werken we leerachterstanden weg, verlichten we de werkdruk van de docenten en helpen we leerlingen op weg naar een fijne en leerzame schooltijd.

In het kort

  • Leerkrachten worden ontzorgd.
  • Werkdruk op leerkrachten neemt af.
  • Gesprek om maat met onze onderwijsconsultant.
  • Binnen 5 dagen vinden wij een geschikte hulpkracht voor bij u op school.
Vraag informatie aan!

Meer Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die wij bieden voor uw school en over het Nationaal Programma Onderwijs? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op om uw hulpvraag te bespreken.