Examentraining

De eindexamens op de middelbare scholen gaan door! Gelukkig is er voor de examenleerlingen een versoepelde regeling om ervoor te zorgen dat de leerlingen een eerlijke kans krijgen om hun examens te behalen. Om de leerlingen uit de eindexamenklassen optimaal te ondersteunen in hun laatste jaar is vanuit de overheid een subsidieregeling vrijgekomen. Zo kunnen leerlingen vol zelfvertrouwen en goed voorbereid starten aan de eindexamens. Ook uw school komt in aanmerking voor extra ondersteuning.

“Mijn werk bij De Bijlesmeester sluit aan op mijn persoonlijke missie als mens om zo veel mogelijk kinderen een fijn gevoel over zichzelf te geven”

Susanne, kinderboekenschrijfster en regio-coƶrdinator bij de Bijlesmeester

Onze Werkwijze

1

Ontdekken

We bespreken de wensen en behoeften op uw school.
2

Plannen

We maken een plan van aanpak op maat voor de examentrainingen
3

Ondersteunen

De leerlingen worden in kleine groepjes ondersteund door kundige examentrainers (op locatie of online)
4

Succesvolle Examenperiode

De leerlingen kunnen goed voorbereid en vol zelfvertrouwen starten aan de examens!
Vraag informatie aan!

Waarom de Bijlesmeester?

Bekend van NOS!

Docententeam

De examentraining wordt voorzien door kundige en enthousiaste docenten, waardoor we op een plezierige en effectieve manier een groei kunnen doormaken met de leerlingen. Onze docenten stellen een doel met de leerlingen en werken toe naar een 100% slagingskans.

De Bijlesmeester

De Bijlesmeester heeft tien jaar ervaring met het begeleiden en ondersteunen van leerlingen in heel Nederland. Wij weten als geen ander wat de meerwaarde van begeleiding op maat is. We helpen meer dan vijftig scholen uit het basis-en voortgezet onderwijs met het invullen en uitvoeren van de juiste onderwijskundige interventie. Ons doel is dan ook niet om alleen een achterstand in te halen, maar wij geloven in duurzame educatie die de leerlingen op lange termijn helpt en de kwaliteit van het onderwijs verbetert.

Zij gingen je voor:

Meer Informatie

Bent u schoolleider, rector, afdelingsleider, docent of een andere medewerker op een basisschool in Nederland? Bent u benieuwd hoe De Bijlesmeester, in samenwerking met uw school, beter onderwijs voor elke leerling kan aanbieden?

Wij helpen u graag met het aanvragen, vormgeven en invullen van de juiste ondersteuning voor uw school.

Neem contact met ons op!