Bijles in Eindhoven

Individuele Bijles Bij Jou Aan Huis!

  • Basisschool
  • Middelbare School
  • 1-op-1 Les
  • Aan Huis
  • Alle Vakken
  • Eigen Oefenmateriaal
  • Betere Cijfers
  • Minder Stress
Maak Kennis!

Bijles in Eindhoven

Al meer dan vijf jaar behoort bijles geven in Eindhoven tot de diensten van De Bijlesmeester. De bijlessen zijn voor alle vakken van de basisschool en van de middelbare school. Wij geven ook examentraining aan huis en huiswerkbegeleiding. De bijlessen worden aan huis gegeven om de leerling op zijn gemak te stellen. Privéles zorgt voor meer plezier op school, minder stress en hogere cijfers.
Onze individuele bijlessen in Eindhoven worden voornamelijk gegeven door studenten van de Technische Universiteit Eindhoven of de Fontys Hogeschool. Door de verscheidenheid aan studierichtingen kunnen wij  voor elk probleem en elk vak een specialist vinden.
Wat wij het allerbelangrijkste vinden, naast de kennis van de docenten, is een goede klik tussen docent en leerling. Om dit te garanderen staat contact met u op de eerste plek. U bepaalt zelf de frequentie van de lessen en de dagen. Het tarief hangt van de frequentie af.

Dus heeft uw kind een natuurkundetoets binnenkort en zit nu in paniek? De Bijlesmeester is er voor uw kind. Maak kennis met ons en start binnen vijf dagen al met bijles natuurkunde! Natuurlijk kunt u ook voor alle andere bijlessen bij ons terecht.

Bijles Regio Eindhoven

Woont u niet in Eindhoven zelf maar in de buurt ervan? Geen zorgen, ook bij u kunnen wij voor bijles aan huis zorgen. In plaatsen zoals Geldrop, Veldhoven en Best komen onze bijlesdocenten ook bijles geven. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

 

Maak Vrijblijvend Kennis:

Ervaringen van leerlingen en ouders

Aandacht en Uitleg

We zijn super blij met de aandacht en uitleg dat onze dochter krijgt. Ik zou Bijlesmeester aan iedereen aanraden.

Alma Malinovic-Draganovic

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

Juf van School

Ook de juf van school geeft aan dat de bijlessen echt geholpen hebben en dat zonder bijles dit niveau nooit gehaald zou zijn.

Silvia de Laat

Vakkundig

Zeer vakkundig en professioneel. De Bijlesmeester helpt je echt verder. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Paul van Buschbach

Maak Vrijblijvend Kennis: