Bijles van De Bijlesmeester

Individuele Bijles aan Huis door heel Nederland!

Eerste bijles aanvragen!

Bijles

Het is enorm belangrijk dat uw kind met plezier naar school gaat.  Plezier op school en succeservaringen zijn essentieel voor de motivatie, efficiëntie en creativiteit van het leerproces van elke basis- & middelbare scholier. Bijles zorgt ervoor dat uw kind efficiënt kan leren: moeilijke theorie wordt simpel uitgelegd, leerstrategieën worden aangeleerd  en alle vragen worden beantwoord. Bijles biedt naast het normale schoolprogramma  precies die extra individuele ondersteuning  die de meeste leerlingen nodig hebben. De bijlessen van De Bijlesmeester worden bij u aan huis verzorgd, zodat uw kind op zijn/haar gemak is en leert om zich te concentreren op schoolwerk in de eigen leefomgeving. Onze ervaring leert dat individuele bijles in een eigen vertrouwde omgeving leidt tot de beste resultaten.

Kwaliteit van de bijles staat bovenaan bij de 500+ leerlingen die wij op dit moment zowel op de basisschool als middelbare school helpen. Wij zien ernaar uit om uw kind te mogen helpen en voelen ons vanaf het moment van kennismaken volledig verantwoordelijk voor uw kind.

U kunt bij ons zelf de eerste gratis bijles inplannen via ons “Maak Kennis” formulier. De bijlessen kunnen binnen enkele dagen al van start.

De Bijlesmeester

Waarom Bijles?

De redenen om bijles te nemen kunnen erg verschillen. De ene leerling heeft concentratieproblemen, de andere misschien problemen met een leraar op school, weer een andere heeft wat moeite met een specifiek onderwerp van een vak. Al dit soort problemen zullen er uiteindelijk voor zorgen dat de prestaties van de leerling hieronder gaan leiden, dit is iets wat we willen voorkomen. Met meer dan 10 jaar ervaring op zak en na al meer dan 10.000 leerlingen te hebben geholpen weet De Bijlesmeester altijd een passende oplossing voor het probleem te vinden.

De eerste bijles aanvragen:

Tevredenheid

Bij De Bijlesmeester staat tevredenheid van klanten op één. Vanwege deze reden hanteren wij een tevredenheidsgarantie op ons eerste bijlesuur, maar daarnaast zullen wij altijd proberen eventuele problemen met de lessen zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen! Lees hier de ervaringen van leerlingen en ouders:

Juf van School

Ook de juf van school geeft aan dat de bijlessen echt geholpen hebben en dat zonder bijles dit niveau nooit gehaald zou zijn.

Silvia de Laat

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Goed Geholpen

Heel goed geholpen door de mensen van De Bijlesmeester. Snel geholpen met een goede docent en de boeken zijn ook erg leuk! Ik raad het zeker aan!”

Jesse Stichter

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

Kwartje gevallen

Door de bijles is het kwartje gevallen, is haar zelfvertrouwen groter geworden en haalt ze prachtige cijfers!

Suzanne van Nes-Reisig

Maak Vrijblijvend Kennis: