Oefenmateriaal Basisschool

Voor extra oefening of juist uitdaging!

Direct naar de Winkel

Oefenmateriaal Basisschool

De Bijlesmeester biedt naast bijlessen en huiswerkbegeleiding ook oefenmateriaal voor kinderen op de basisschool. Ideaal voor extra oefenen of alvast ter voorbereiding op de volgende groep. Deze oefenboeken en flitskaartjes zijn ontwikkeld volgens de richtlijnen van de eindtoetsen van Cito en Nio en kunnen zowel tijdens de bijlessen als zelfstandig door kinderen doorgewerkt worden. Bent u benieuwd naar het aanbod? Neem snel een kijk in onze webshop of neem voor vragen contact met ons op via 085-0604500!

Foto: www.ohyeahbaby.nl

Oefenboeken en flitskaartjes

De Bijlesmeester heeft oefenmateriaal voor alle groepen van de basisschool. Er zijn boeken voor Taal, Rekenen, Redactiesommen en Woordenschat. Met de flitskaartjes (o.a. voor  tafels, klokkijken, meetkunde) kunnen kinderen snel en gemakkelijk hun kennis testen of overhoord worden. De boeken en kaartjes zijn als E-Book (digitaal) en als hardcopy te bestellen.

Online
Leerwereld

Er kan nu ook online geleerd worden! In de Online Leerwereld van De Bijlesmeester kan uw kind oefenen met basisschoolvakken zoals taal, rekenen en begrijpend lezen. De leerwereld is geschikt voor kinderen die extra oefening nodig hebben, meer uitdaging zoeken of gewoon voor de kinderen die leren leuk vinden! Bij elke vraag staat de uitwerking en/of een uitlegvideo!

GRATIS Oefenbladen

Wij bieden voor elke groep gratis oefenbladen voor de vakken Taal en Rekenen. Deze oefenbladen zijn kleine onderdelen uit de oefenboeken waarmee uw kind alvast aan de slag kan. Bevallen de oefenbladen? Dan kunt u altijd de volledige oefenboeken via de webshop kopen. U kunt de oefenbladen gratis downloaden via de onderstaande link.

Ervaringen van leerlingen en ouders

Een super boek

Ik vind bijlesmeester oefenboeken een super boek om je kind te steunen bij Cito’s waar ze moeilijkheden mee heeft en je ziet echt vooruit gang

Şaduman Atman Tek

Je ziet echt vooruitgang

Ik vind bijlesmeester oefenboeken een super boek om je kind te steunen bij cito’s waar ze moeilijkheden mee heeft en je ziet echt vooruit gang…
Masar Sabri

Het kwartje is gevallen

Verhaaltjessommen, ze snapte er geen jota van. Een groot aandachtspunt volgens de juf startend in groep 5. Afgelopen zondag groep 4 rekenen besteld. Enkele sommen samen gedaan en ja hoor het kwartje is gevallen, na 3 dagen is ze al bij vermenigvuldigen en delen. Ons meisje is niet meer te stoppen, zelfs in de trein wil ze sommen maken. Blij dat ik ook sl groep 5 heb besteld, kom maar op juf!

Natascha Quakkelaar-Gressie

De ideale boeken voor extra ondersteuning

Mijn dochter van 7 jaar had een beetje hulp nodig bij citotraining specifiek bij de vakken rekenen en taal . Via school kwam ik erachter dat bijles meester de ideale boeken had voor extra ondersteuning . Ik had rekenen besteld en het zag er goed uit de sommetjes en redactiesommen bijvoorbeeld waren goed om mee te oefenen . Ik raad jullie vooral aan om dit voor u kind of dergelijk aan te schaffen.

Saida Mim

Koop Oefenmateriaal: