Oefenmateriaal

De Bijlesmeester biedt naast bijlessen en huiswerkbegeleiding ook oefenmateriaal voor kinderen op de basisschool. Ideaal voor extra oefenen of alvast ter voorbereiding op de volgende groep. Deze oefenboeken en flitskaartjes zijn ontwikkeld volgens de richtlijnen van de eindtoetsen van Cito en Nio en kunnen zowel tijdens de bijlessen als zelfstandig door kinderen doorgewerkt worden. Bent u benieuwd naar het aanbod? Neem snel een kijk in onze webshop of neem voor vragen contact met ons op via 085-0604500!

De Bijlesmeester Winkel
Oefenmateriaal De Bijlesmeester
Oefenboek Rekenen Groep 8
Flitskaartjes Oefenmateriaal De Bijlesmeester
Oefenbladen De Bijlesmeester

Oefenboeken

De Bijlesmeester heeft oefenboeken voor alle groepen van de basisschool. Voor alle groepen zijn er boeken voor Taal en Rekenen, vanaf groep 4 ook voor Redactiesommen en voor groep 7/8 Woordenschat.  De boeken zijn zowel als E-Book (digitaal) en als hardcopy te bestellen.

Oefenboeken

Flitskaartjes

Met de flitskaartjes kunnen kinderen snel en gemakkelijk hun kennis testen of overhoord worden. De Bijlesmeester heeft onder andere flitskaartjes voor de tafels, klokkijken, meetkunde en Engelse en Franse woordjes. U heeft de keuze uit een digitale variant (zelf printen) of hardcopy.

Flitskaartjes

GRATIS Oefenbladen

Wij bieden voor elke groep gratis oefenbladen voor de vakken Taal en Rekenen. Deze oefenbladen zijn kleine onderdelen uit de oefenboeken waarmee uw kind alvast aan de slag kan. U kunt de oefenbladen gratis downloaden via de onderstaande link.

Download nu

Wat anderen zeggen

Het kwartje is gevallen

Verhaaltjessommen, ze snapte er geen jota van. Een groot aandachtspunt volgens de juf startend in groep 5. Afgelopen zondag groep 4 rekenen besteld. Enkele sommen samen gedaan en ja hoor het kwartje is gevallen, na 3 dagen is ze al bij vermenigvuldigen en delen. Ons meisje is niet meer te stoppen, zelfs in de trein wil ze sommen maken. Blij dat ik ook sl groep 5 heb besteld, kom maar op juf!

Natascha Quakkelaar-Gressie

Je ziet echt vooruitgang

Ik vind bijlesmeester oefenboeken een super boek om je kind te steunen bij cito’s waar ze moeilijkheden mee heeft en je ziet echt vooruit gang…
Masar Sabri

De ideale boeken voor extra ondersteuning

Mijn dochter van 7 jaar had een beetje hulp nodig bij citotraining specifiek bij de vakken rekenen en taal . Via school kwam ik erachter dat bijles meester de ideale boeken had voor extra ondersteuning . Ik had rekenen besteld en het zag er goed uit de sommetjes en redactiesommen bijvoorbeeld waren goed om mee te oefenen . Ik raad jullie vooral aan om dit voor u kind of dergelijk aan te schaffen.

Saida Mim

Een super boek

Ik vind bijlesmeester oefenboeken een super boek om je kind te steunen bij Cito’s waar ze moeilijkheden mee heeft en je ziet echt vooruit gang

Şaduman Atman Tek

Bestel direct oefenmateriaal: