Bijles VWO

Individuele Bijles aan Huis door heel Nederland

Maak Kennis!

6000+

Leerlingen Geholpen

5+ jaar

Ervaring 

Bijles VWO

Zit uw zoon of dochter bijvoorbeeld in 5 vwo en heeft hij of zij moeite met Engels? De Bijlesmeester helpt hem of haar graag met bijles voor vwo. De Bijlesmeester biedt namelijk bijles aan voor alle klassen van Atheneum en Gymnasium. De bijlessen kunnen voor elk vak verzorgd worden, van scheikunde tot aan Latijn. Onze bijlesdocenten geven individuele bijles bij u thuis, waar u ook woont, Amstelveen of Sittard, het maakt allemaal niet uit. De bijlesdocenten geven uw kind uitleg, leren leervaardigheden aan, beantwoorden vragen, geven tips. Zij zijn gedreven en beschikken over de juiste didactische vaardigheden om uw zoon of dochter te kunnen ondersteunen. Ook zorgen onze docenten ervoor dat leerlingen meer zelfvertrouwen krijgen en met meer plezier naar de les gaan.

Privé bijles voor uw zoon of dochter? Vul ons online kennismakingsformulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op. De kosten hangen af van de frequentie van de lessen. Zie de bijles tarieven.

de bijlesmeester bijles aan huis door heel nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

1-1,5 Maand

Ik merk dat mijn dochter in 1-1,5 maand goed vooruit is gegaan en merk dat ze de lessen ook heel erg leuk vind.

Iderlindo

Vakkundig

Zeer vakkundig en professioneel. De Bijlesmeester helpt je echt verder. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Paul van Buschbach

Juf van School

Ook de juf van school geeft aan dat de bijlessen echt geholpen hebben en dat zonder bijles dit niveau nooit gehaald zou zijn.

Silvia de Laat

Netjes en Snel

Alles netjes en snel kunnen regelen! Mijn dank is groot!

Jochem Hartveld

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Maak Vrijblijvend Kennis: