Bijles Maastricht

Bijles Maastricht is één van de diensten van de Bijlesmeester. De Bijlesmeester focust zich op het geven van bijlessen in Maastricht voor basisschool en middelbare school. De Bijlessen zijn mogelijk voor alle vakken. Verder worden de lessen individueel en aan huis gegeven door één van onze geselecteerde docenten. Onze bijles docenten zijn voornamelijk studenten van de universiteiten en hogescholen rondom Maastricht. Hierbij valt te denken aan de Maastricht University en de Transnationale Universiteit van Limburg. Vanzelfsprekend zorgt de Bijlesmeester ervoor dat de docent goede vakkennis heeft. Wij vinden het echter ook uiterst belangrijk dat er een  goede klik tussen de leerling en onze docent is. De eerste les wordt daarom altijd uitgebreid geëvalueerd, zodat we zeker weten dat onze docent goed bij uw kind past en de lessen de beste  resultaten opleveren. Bijlessen in Maastricht zijn bovendien flexibel in te delen. Een les wordt altijd in overleg met u gepland, zodat de tijden goed aansluiten met uw schema. Ten slotte kunnen bijlessen bij de Bijlesmeester binnen 5 dagen gestart worden. Mocht u daarom een probleem hebben? Neem dan snel contact met ons op, zodat wij uw probleem op kunnen lossen!

Maak Kennis

Bijles Regio Maastricht

De Bijlesmeester geeft ook bijles rondom Maastricht. Ook in kleinere plaatsen zoals: Valkenburg, Heerlen, Sittard en Geleen kan de Bijlesmeester bijles verzorgen.

Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

thuis bijles maastricht alle vakken de bijlesmeester

Waarom de Bijlesmeester?

Uitgebreide Telefonische Kennismaking

Binnen 5 Dagen Geregeld

Maandelijkse Evaluaties

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheid

Bij de Bijlesmeester staat tevredenheid van klanten op één. Vanwege deze reden hanteren wij een tevredenheidsgarantie op ons eerste bijlesuur, maar daarnaast zullen wij altijd proberen eventuele problemen met de lessen zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen!

Hieronder een ervaring van één van onze klanten:

“Heel plezierig hebben wij de bijlessen ervaren. Heeft echt bijgedragen aan een beter begrip van de lesstof door de persoonlijke aandacht en heeft ook bijgedragen aan het vertrouwen in het eigen kunnen.”

Jeanine Meijer moeder van Aida Meijer [26/08/2016 13:04:27]

Maak Kennis

Geïnteresseerd in onze lessen en wilt u voorkomen dat problemen op school groter worden?

Vul dan snel ons Kennismakingsformulier in! Wij nemen binnen één dag contact met u op!

Maak Kennis
bijles snel geregeld de bijlesmeester