Bijles in Amstelveen

Individuele Bijles Bij Jou Aan Huis!

  • Basisschool
  • Middelbare School
  • 1-op-1 Les
  • Aan Huis
  • Alle Vakken
  • Eigen Oefenmateriaal
  • Betere Cijfers
  • Minder Stress
Maak Kennis!

Bijles in Amstelveen

Bent u woonachtig in Amstelveen en wilt u privé bijles voor uw kind voor bijvoorbeeld Engels? Dan zit u hier goed! De Bijlesmeester verzorgt individuele bijles aan huis door heel Amstelveen. De bijlessen zijn voor basisschoolleerlingen én voor middelbare scholieren. Daarnaast geven wij ook huiswerkbegeleiding, examentraining en voorbereiding voor de cito toetsen.
Onze docenten in Amstelveen zijn vooral studenten van de Vrije Universiteit (VU), de Universiteit van Amsterdam (UvA), maar ook van hogescholen als Inholland. De bijles in Amstelveen is hierdoor altijd van hoge kwaliteit, doordat de docenten gespecialiseerd zijn in het vak waarin zij les geven.
Naast dat de kwaliteit van de bijlessen hoog is, kunnen de lessen ook snel geregeld worden. Bijlessen in Amstelveen kunnen namelijk al binnen 5 dagen starten! Maak kennis met ons en start binnenkort al. De tarieven hangen af van de gewenste frequentie.

Heeft uw kind moeite met wiskunde ? Wij verzorgen bijles van een wiskundeleraar voor u! Maak kennis met ons en start binnen enkele dagen al met privéles!

Bijles Omgeving Amstelveen

Woont u niet in Amstelveen zelf maar in de buurt? Wees niet getreurd! Wij verzorgen namelijk ook bijles in de omgeving van Amstelveen. Hierbij valt te denken aan plaatsen als Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht en Abcoude. Aan bijles in de omgeving van de stad zijn geen extra kosten aan verbonden en onze bijlesdocenten komen ook gewoon bij u aan huis.

Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

Maak Vrijblijvend Kennis:

Ervaringen van leerlingen en ouders

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

Aandacht en Uitleg

We zijn super blij met de aandacht en uitleg dat onze dochter krijgt. Ik zou Bijlesmeester aan iedereen aanraden.

Alma Malinovic-Draganovic

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

Vrij om te Vragen

Mijn dochter voelt zich vrij om te vragen wat ze wil… erg tevreden.

Barbara Hoerning-Maters

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Goed Geholpen

Heel goed geholpen door de mensen van De Bijlesmeester. Snel geholpen met een goede docent en de boeken zijn ook erg leuk! Ik raad het zeker aan!”

Jesse Stichter

Maak Vrijblijvend Kennis: