Bijles Groep 7

Individuele Bijles aan Huis door heel Nederland

Maak Kennis!

6000+

Leerlingen Geholpen

5+ jaar

Ervaring 

Bijles Groep 7

Groep 7 is een heel belangrijk schooljaar. In dit schooljaar begint de voorbereiding voor de middelbare school. Uw kind krijgt huiswerk mee en moet de entreetoets maken. De entreetoets bepaalt voor een groot deel het “voorlopig advies”.

Wilt u dat uw kind goed voorbereid wordt voor dé entreetoets? Of wilt u gewoonweg uw kind wat meer ondersteunen? De Bijlesmeester helpt u graag met bijles voor kinderen uit groep 7. Voor elk vak kunt u bij ons terecht; taal, rekenen, lezen, woordenschat en spelling. Samen met onze bijlesdocenten kan uw kind aan de slag. De docent legt moeilijke lesstof uit, leert strategieën aan en zorgt voor meer zelfvertrouwen en plezier.

Waar u ook woont, Amstelveen, Almere, Amersfoort, de bijlesmeester of juf komt bij u aan huis voor individuele bijles. Vul ons kennismakingsformulier in en start binnen enkele dagen al met de bijlessen. Het tarief hangt af van de frequentie van de lessen zie tarieven.

De Bijlesmeester heeft ook zijn eigen lesmateriaal, die speciaal ontwikkeld is per groep en te gebruiken bij onze bijlessen. Ook voor zelfstandig gebruik. Wij hebben oefenboeken, oefenbladen en nog meer. Zie het aanbod op onze webshop.

de bijlesmeester bijles aan huis door heel nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

Vrij om te Vragen

Mijn dochter voelt zich vrij om te vragen wat ze wil… erg tevreden.

Barbara Hoerning-Maters

Helpful

Interesting and helpful for Jessica, helped me a lot in increasing her learnings at school and making all steps in class much easier with of course lots of fun and with totally trustable people !!

Maria Giovanna Sarri

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Kwartje Gevallen

Door de bijles is het kwartje gevallen, is haar zelfvertrouwen groter geworden en haalt ze prachtige cijfers!

Suzanne van Nes-Reisig

Netjes en Snel

Alles netjes en snel kunnen regelen! Mijn dank is groot!

Jochem Hartveld

1-1,5 Maand

Ik merk dat mijn dochter in 1-1,5 maand goed vooruit is gegaan en merk dat ze de lessen ook heel erg leuk vind.

Iderlindo

Maak Vrijblijvend Kennis: