Bijles in Amersfoort

Individuele Bijles Bij Jou Aan Huis!

  • Basisschool
  • Middelbare School
  • 1-op-1 Les
  • Aan Huis
  • Alle Vakken
  • Eigen Oefenmateriaal
  • Betere Cijfers
  • Minder Stress
Maak Kennis!

Bijles in Amersfoort

Bijles of huiswerkbegeleiding in Amersfoort, daarvoor bent u bij De Bijlesmeester aan het juiste adres. Wij geven bijles door heel Amersfoort aan huis; van het Bosgebied tot aan Vathorst. Voor zowel basisschoolleerlingen als middelbare scholieren staan wij klaar.

De bijlessen zijn individueel en kunnen voor elk vak gegeven worden voor elk niveau. Zo geven wij bijles Engels en bijles Nederlands, maar ook bijles wiskunde en natuurkunde.

Onze bijlesdocenten komen aan huis om bijles te geven in de vakken waar de leerling hulp bij kan gebruiken. De aanpak verschilt per leerling omdat iedere leerling anders is. De een heeft puur inhoudelijke hulp nodig, de ander kan wel wat leerstrategieën gebruiken om slimmer te leren. De leerling moet zich prettig voelen bij de docent. Daarom bespreken wij altijd na de eerste les hoe deze is verlopen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij meer informatie kunnen geven en een bijles kunnen inplannen die aangepast is op uw individuele situatie.

Bijles Omgeving Amersfoort

De Bijlesmeester geeft niet alleen bijles in de stad Amersfoort zelf, maar ook in de plaatsjes eromheen. Daar komen onze bijlesdocent ook gewoon aan huis en zijn er geen extra kosten aan verbonden.
Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

 

Maak Vrijblijvend Kennis:

Ervaringen van leerlingen en ouders

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

Netjes en Snel

Alles netjes en snel kunnen regelen! Mijn dank is groot!

Jochem Hartveld

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

1-1,5 Maand

Ik merk dat mijn dochter in 1-1,5 maand goed vooruit is gegaan en merk dat ze de lessen ook heel erg leuk vind.

Iderlindo

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

Goed Geholpen

Heel goed geholpen door de mensen van De Bijlesmeester. Snel geholpen met een goede docent en de boeken zijn ook erg leuk! Ik raad het zeker aan!”

Jesse Stichter

Maak Vrijblijvend Kennis: