Bijles VWO

Individuele Bijles aan Huis door heel Nederland

Maak Kennis!

6000+

Leerlingen Geholpen

5+ jaar

Ervaring 

Bijles VWO

Zit uw zoon of dochter bijvoorbeeld in 5 vwo en heeft hij of zij moeite met Engels? De Bijlesmeester helpt hem of haar graag met bijles voor vwo. De Bijlesmeester biedt namelijk bijles aan voor alle klassen van Atheneum en Gymnasium. De bijlessen kunnen voor elk vak verzorgd worden, van scheikunde tot aan Latijn. Onze bijlesdocenten geven individuele bijles bij u thuis, waar u ook woont, Amstelveen of Sittard, het maakt allemaal niet uit. De bijlesdocenten geven uw kind uitleg, leren leervaardigheden aan, beantwoorden vragen, geven tips. Zij zijn gedreven en beschikken over de juiste didactische vaardigheden om uw zoon of dochter te kunnen ondersteunen. Ook zorgen onze docenten ervoor dat leerlingen meer zelfvertrouwen krijgen en met meer plezier naar de les gaan.

Privé bijles voor uw zoon of dochter? Vul ons online kennismakingsformulier in en wij nemen binnen een dag contact met u op. De kosten hangen af van de frequentie van de lessen. Zie de bijles tarieven.

de bijlesmeester bijles aan huis door heel nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

Vrij om te Vragen

Mijn dochter voelt zich vrij om te vragen wat ze wil… erg tevreden.

Barbara Hoerning-Maters

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

Goed Geholpen

Heel goed geholpen door de mensen van De Bijlesmeester. Snel geholpen met een goede docent en de boeken zijn ook erg leuk! Ik raad het zeker aan!”

Jesse Stichter

Helpful

Interesting and helpful for Jessica, helped me a lot in increasing her learnings at school and making all steps in class much easier with of course lots of fun and with totally trustable people !!

Maria Giovanna Sarri

1-1,5 Maand

Ik merk dat mijn dochter in 1-1,5 maand goed vooruit is gegaan en merk dat ze de lessen ook heel erg leuk vind.

Iderlindo

Maak Vrijblijvend Kennis: