Skip to main content

We meet again… 6 jaar later zie ik Siraj weer!

Afgelopen maandagochtend 24 mei was het rustig op kantoor, de meeste Bijlesmeesters waren vrij in verband met Pinksteren. Zelf vond ik het een mooi moment om weer eens wat Bijlesmeesters te gaan bellen. Toen zag ik het.. Siraj had zich zojuist bij ons ingeschreven om bijles te geven. Na het zien van zijn adres wist ik het zeker: dit is ‘mijn’ Siraj. Mijn bijlesleerling die ik van 2012 tot en met 2015 (groep 6 t/m 8) met veel plezier bijles heb gegeven.

Ik belde Siraj op en het was erg leuk om te horen dat hij direct doorhad dat hij mij aan de lijn had. Net als ik was hij er voor deze vrije feestdag om 08:30 uur al vroeg bij. Na een gezellig gesprek met hem te hebben gehad aan de telefoon, had ik hem uitgenodigd bij ons op kantoor. Ik moest hem gewoon weer even zien! (natuurlijk op veilige afstand). Dit vond hij erg leuk en hij kwam dan ook diezelfde middag nog langs. Ik heb hem direct trots voorgesteld aan alle collega’s. Het is zo leuk om te zien hoe Siraj en De Bijlesmeester sinds 2015 allebei zo erg zijn gegroeid.

Ik dacht bij mezelf, met de komst van Siraj bij De Bijlesmeester is de cirkel weer rond. Hoe mooi is dat! Ik kijk er erg naar uit om nu ook veel van hem te kunnen leren en van zijn ervaringen met mij als zijn bijlesdocent. Samen groeien we zo weer verder.

Binnenkort zal Siraj zijn eerste dag bij De Bijlesmeester van start gaan. Hij zal werkzaam zijn bij ons op kantoor, op de Customer Care afdeling. Na deze dag zal hij zijn ervaringen zelf nog even met jullie delen!
Wordt vervolgd dus….
Leerzame groetjes,
Siraj en Thomas

Aanmeldingsformulier gratis eerste bijles

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]