Huiswerkbegeleiding Basisschool

Individuele begeleiding voor de basisschool!

Maak Kennis!

10.000+

Leerlingen Geholpen

8  jaar

Ervaring 

Huiswerkbegeleiding Basisschool

Kinderen krijgen vanaf de basisschool al huiswerk mee. Meestal beginnen basisscholen in groep 6 al met huiswerk opgeven.  Dit is best nieuw voor de basisschoolleerlingen. Sommigen hebben daar een extra steuntje in de rug voor nodig. 

Met een huiswerkbegeleider kunnen de kinderen bijvoorbeeld voor vakken leren, sommen en/of opdrachten maken, spreekbeurten of werkstukken voorbereiden en extra oefenen. Hulp bij het maken van goede samenvattingen en mindmaps maken hoort er ook allemaal bij. De huiswerkbegeleider en de leerling maken samen een strakke huiswerkplanning, zodat het huiswerk altijd netjes in orde is. Daarnaast leert een leerling ook leermethodes aan tijdens huiswerkbegeleiding. De beste manieren om voor een toets te leren, voor op de basisschool, maar ook ter voorbereiding op de middelbare school. Je kunt nooit te vroeg beginnen. 

Onze huiswerkbegeleiders zijn er in AmsterdamEindhoven, Utrecht, Nijmegen, Tilburg en alle andere steden! De kosten voor huiswerkbegeleiding zijn hetzelfde als voor bijles, zie hiervoor de tarieven

Wilt u dat uw kind een huiswerk master wordt? Vul dan het kennismakingsformulier in en wij nemen binnen de kortste keren contact met u op. 

bijles aan huis de bijlesmeester
  • Individuele Begeleiding
  • Bijles aan Huis
  • Alle Vakken
  • Alle Niveau’s
  • De Beste Docenten
  • Betere Schoolresultaten
  • Geen Achterstanden
  • Leer om te Leren

Ervaringen van leerlingen en ouders

Helpful

Interesting and helpful for Jessica, helped me a lot in increasing her learnings at school and making all steps in class much easier with of course lots of fun and with totally trustable people !!

Maria Giovanna Sarri

Juf van School

Ook de juf van school geeft aan dat de bijlessen echt geholpen hebben en dat zonder bijles dit niveau nooit gehaald zou zijn.

Silvia de Laat

Goed Geholpen

Heel goed geholpen door de mensen van De Bijlesmeester. Snel geholpen met een goede docent en de boeken zijn ook erg leuk! Ik raad het zeker aan!”

Jesse Stichter

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Vrij om te Vragen

Mijn dochter voelt zich vrij om te vragen wat ze wil… erg tevreden.

Barbara Hoerning-Maters

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

Maak Vrijblijvend Kennis: