Bijles Utrecht

Bijles Utrecht verzorgt de Bijlesmeester al meer dan 5 jaar voor alle vakken van de basisschool en middelbare school. Onze bijles in Utrecht wordt aan huis gegeven en kan flexibel worden ingedeeld. Onze docenten zijn voornamelijk studenten van de Universiteit van Utrecht of de Hogeschool Utrecht. Deze docenten hebben een uitstekende vakkennis, maar wij vinden het ook uiterst belangrijk dat er een goede klik is tussen de docent en leerling. Na een eerste bijles zal daarom altijd uitgebreid geëvalueerd worden, zodat het beste resultaat met de lessen bereikt wordt. Bijles in Utrecht kan binnen 5 dagen starten. Heeft u daarom een probleem, neem dan direct contact met ons op, zodat wij verdere problemen kunnen voorkomen.

Maak Kennis

Bijles Regio Utrecht

De Bijlesmeester geeft niet alleen in Utrecht zelf les, maar ook in haar omliggende plaatsen. Hierbij valt te denken aan plaatsen als: Maarssen, Zeist, Amersfoort en Nieuwegein.

Aan bijles in omliggende plaatsen zijn geen extra kosten verbonden en onze docenten komen ook in deze plaatsen bij u aan huis.

Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

thuis bijles utrecht alle vakken de bijlesmeester

Waarom de Bijlesmeester?

Uitgebreide Telefonische Kennismaking

Binnen 5 Dagen Geregeld

Maandelijkse Evaluaties

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheid

Bij de Bijlesmeester staat tevredenheid van klanten op één. Vanwege deze reden hanteren wij een tevredenheidsgarantie op ons eerste bijlesuur, maar daarnaast zullen wij altijd proberen eventuele problemen met de lessen zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen!

Hieronder een ervaring van één van onze klanten:

“Heel plezierig hebben wij de bijlessen ervaren. Heeft echt bijgedragen aan een beter begrip van de lesstof door de persoonlijke aandacht en heeft ook bijgedragen aan het vertrouwen in het eigen kunnen.”

Jeanine Meijer moeder van Aida Meijer [26/08/2016 13:04:27]

Maak Kennis

Geïnteresseerd in onze lessen en wilt u voorkomen dat problemen op school groter worden?

Vul dan snel ons Kennismakingsformulier in! Wij nemen binnen één dag contact met u op!

Maak Kennis
bijles snel geregeld de bijlesmeester