Bijles Groep 8

Individuele Bijles aan Huis door heel Nederland

Maak Kennis!

6000+

Leerlingen Geholpen

5+ jaar

Ervaring 

Bijles Groep 8

Het spannende laatste jaar van de basisschool. Dé Citotoets en de voorbereiding op de middelbare school staat centraal. Uw kind moet alles van de basisschool onder de knie hebben. Wilt u uw kind nog beter voorbereiden op de Citotoets? De Bijlesmeester is er voor u en uw kind.

Wij verzorgen bijles voor groep 8 en alle andere groepen van de basisschool. Voor alle vakken; taal, rekenen, lezen, woordenschat, spelling hebben wij geschikte docenten. Ook bieden wij huiswerkbegeleiding en training in voorbereiding op de Cito. De bijlesdocenten leren studievaardigheden en leerstrategieën aan. Zij geven uitleg waar nodig, geven tips en zorgen voor meer zelfvertrouwen en plezier op school. De bijlessen bij De Bijlesmeester zijn individueel en aan huis. Waar u ook woont, Rotterdam, Utrecht, Breda, Almere, …  wij vinden voor jou een passende docent!

Maak kennis met ons en start binnen enkele dagen al met de bijlessen. Het tarief kunt u vinden bij tarieven. Leuk om te weten: De Bijlesmeester heeft eigen lesmateriaal ontwikkeld voor de bijlessen en om zelfstandig mee te oefenen. Zie onze webshop voor het aanbod.

de bijlesmeester bijles aan huis door heel nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

Vrij om te Vragen

Mijn dochter voelt zich vrij om te vragen wat ze wil… erg tevreden.

Barbara Hoerning-Maters

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Juf van School

Ook de juf van school geeft aan dat de bijlessen echt geholpen hebben en dat zonder bijles dit niveau nooit gehaald zou zijn.

Silvia de Laat

Helpful

Interesting and helpful for Jessica, helped me a lot in increasing her learnings at school and making all steps in class much easier with of course lots of fun and with totally trustable people !!

Maria Giovanna Sarri

Maak Vrijblijvend Kennis: