Bijles Groep 8

Individuele Bijles aan Huis door heel Nederland

Maak Kennis!

6000+

Leerlingen Geholpen

5+ jaar

Ervaring 

Bijles Groep 8

Het spannende laatste jaar van de basisschool. Dé Citotoets en de voorbereiding op de middelbare school staat centraal. Uw kind moet alles van de basisschool onder de knie hebben. Wilt u uw kind nog beter voorbereiden op de Citotoets? De Bijlesmeester is er voor u en uw kind.

Wij verzorgen bijles voor groep 8 en alle andere groepen van de basisschool. Voor alle vakken; taal, rekenen, lezen, woordenschat, spelling hebben wij geschikte docenten. Ook bieden wij huiswerkbegeleiding en training in voorbereiding op de Cito. De bijlesdocenten leren studievaardigheden en leerstrategieën aan. Zij geven uitleg waar nodig, geven tips en zorgen voor meer zelfvertrouwen en plezier op school. De bijlessen bij De Bijlesmeester zijn individueel en aan huis. Waar u ook woont, Rotterdam, Utrecht, Breda, Almere, …  wij vinden voor jou een passende docent!

Maak kennis met ons en start binnen enkele dagen al met de bijlessen. Het tarief kunt u vinden bij tarieven. Leuk om te weten: De Bijlesmeester heeft eigen lesmateriaal ontwikkeld voor de bijlessen en om zelfstandig mee te oefenen. Zie onze webshop voor het aanbod.

de bijlesmeester bijles aan huis door heel nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

Helpful

Interesting and helpful for Jessica, helped me a lot in increasing her learnings at school and making all steps in class much easier with of course lots of fun and with totally trustable people !!

Maria Giovanna Sarri

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

Vakkundig

Zeer vakkundig en professioneel. De Bijlesmeester helpt je echt verder. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Paul van Buschbach

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

1-1,5 Maand

Ik merk dat mijn dochter in 1-1,5 maand goed vooruit is gegaan en merk dat ze de lessen ook heel erg leuk vind.

Iderlindo

Maak Vrijblijvend Kennis: