Bijles Groep 8

Individuele Bijles aan Huis door heel Nederland

Maak Kennis!

6000+

Leerlingen Geholpen

5+ jaar

Ervaring 

Bijles Groep 8

Het spannende laatste jaar van de basisschool. Dé Citotoets en de voorbereiding op de middelbare school staat centraal. Uw kind moet alles van de basisschool onder de knie hebben. Wilt u uw kind nog beter voorbereiden op de Citotoets? De Bijlesmeester is er voor u en uw kind.

Wij verzorgen bijles voor groep 8 en alle andere groepen van de basisschool. Voor alle vakken; taal, rekenen, lezen, woordenschat, spelling hebben wij geschikte docenten. Ook bieden wij huiswerkbegeleiding en training in voorbereiding op de Cito. De bijlesdocenten leren studievaardigheden en leerstrategieën aan. Zij geven uitleg waar nodig, geven tips en zorgen voor meer zelfvertrouwen en plezier op school. De bijlessen bij De Bijlesmeester zijn individueel en aan huis. Waar u ook woont, Rotterdam, Utrecht, Breda, Almere, …  wij vinden voor jou een passende docent!

Maak kennis met ons en start binnen enkele dagen al met de bijlessen. Het tarief kunt u vinden bij tarieven. Leuk om te weten: De Bijlesmeester heeft eigen lesmateriaal ontwikkeld voor de bijlessen en om zelfstandig mee te oefenen. Zie onze webshop voor het aanbod.

de bijlesmeester bijles aan huis door heel nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

Vrij om te Vragen

Mijn dochter voelt zich vrij om te vragen wat ze wil… erg tevreden.

Barbara Hoerning-Maters

Kwartje gevallen

Door de bijles is het kwartje gevallen, is haar zelfvertrouwen groter geworden en haalt ze prachtige cijfers!

Suzanne van Nes-Reisig

Aandacht en Uitleg

We zijn super blij met de aandacht en uitleg dat onze dochter krijgt. Ik zou Bijlesmeester aan iedereen aanraden.

Alma Malinovic-Draganovic

Maak Vrijblijvend Kennis: