Bijles in Utrecht

Individuele Bijles Bij Jou Aan Huis!

  • Basisschool
  • Middelbare School
  • 1-op-1 Les
  • Aan Huis
  • Alle Vakken
  • Eigen Oefenmateriaal
  • Betere Cijfers
  • Minder Stress
Maak Kennis!

Bijles in Utrecht

De Bijlesmeester verzorgt al meer dan vijf jaar privé bijles in Utrecht voor alle middelbare schoolvakken, zoals bijles voor wiskunde en bijles natuurkunde. Ook geven wij cito begeleiding en bijles voor basisschoolleerlingen.
De bijlesdocenten studeren voornamelijk bij de Universiteit van Utrecht of de Hogeschool Utrecht. Zij hebben uitstekende vakkennis, waardoor zij goed geschikt zijn om bijles op VWO te geven en natuurlijk alle andere niveaus.
Wat wij vooral belangrijk vinden is een goede klik tussen de docent en de leerling. Daarom wordt er altijd na de eerste bijles, die binnen 5 dagen kan plaatsvinden, uitgebreid geëvalueerd. Wij hebben ervaren dat individuele bijlessen  in de eigen omgeving, met leuke en kundige docenten optimale resultaten geven. De leerlingen halen hogere cijfers, ervaren minder stress en kijken met meer plezier op het leren.

Dus woont u bijvoorbeeld in Utrecht Oost en heeft uw kind extra ondersteuning nodig bij een vak? Maak vrijblijvend kennis met ons!

Heeft u een specifieke situatie waar u vragen over heeft? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij u verder kunnen adviseren.

Bijles Regio Utrecht

De Bijlesmeester geeft niet alleen in Utrecht zelf les, maar ook in haar omgeving. Hierbij valt te denken aan plaatsen zoals Maarssen, Zeist, Amersfoort en Nieuwegein.
Ook daar geven onze docenten individuele bijles aan huis en zijn daar geen extra kosten aan verbonden
Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

 

Maak Vrijblijvend Kennis:

Ervaringen van leerlingen en ouders

1-1,5 Maand

Ik merk dat mijn dochter in 1-1,5 maand goed vooruit is gegaan en merk dat ze de lessen ook heel erg leuk vind.

Iderlindo

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

Zeer vakkundig en professioneel

Zeer vakkundig en professioneel. De Bijlesmeester helpt je echt verder. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Paul van Buschbach

Juf van School

Ook de juf van school geeft aan dat de bijlessen echt geholpen hebben en dat zonder bijles dit niveau nooit gehaald zou zijn.

Silvia de Laat

Goed Geholpen

Heel goed geholpen door de mensen van De Bijlesmeester. Snel geholpen met een goede docent en de boeken zijn ook erg leuk! Ik raad het zeker aan!”

Jesse Stichter

Kwartje gevallen

Door de bijles is het kwartje gevallen, is haar zelfvertrouwen groter geworden en haalt ze prachtige cijfers!

Suzanne van Nes-Reisig

Maak Vrijblijvend Kennis: