Bijles Groep 5

Individuele Bijles aan Huis door heel Nederland

Maak Kennis!

6000+

Leerlingen Geholpen

5+ jaar

Ervaring 

Bijles Groep 5

Zit uw kind in groep 5 en heeft hij of zij extra ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld het begrijpend lezen? De Bijlesmeester staat voor u klaar. Wij bieden bijles aan voor kinderen uit groep 5. Bijles in rekenen, (begrijpend) lezen, woordenschat, spelling, taal, De Bijlesmeester verzorgt het allemaal! Wij verzorgen bijles voor elk vak en elke groep van de basisschool, in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en elke andere stad.
Onze enthousiaste en vakkundige docenten helpen uw kind graag op weg en geven hem of haar meer zelfvertrouwen. Samen met de juf of meester leert uw kind leerstrategieën aan en oefent de stof. Ons doel is dat de kinderen met meer plezier gaan leren!

Geïnteresseerd in bijles van De Bijlesmeester? Maak kennis met ons en wij nemen contact met u op om een passende bijles te plannen.

De Bijlesmeester heeft ook eigen lesmateriaal voor de basisschool. Dit is bedoeld als ondersteuning van de bijlessen of voor zelfstandig oefenen. Het aanbod vind je op onze webshop.

de bijlesmeester bijles aan huis door heel nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

Aandacht en Uitleg

We zijn super blij met de aandacht en uitleg dat onze dochter krijgt. Ik zou Bijlesmeester aan iedereen aanraden.

Alma Malinovic-Draganovic

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

Kwartje gevallen

Door de bijles is het kwartje gevallen, is haar zelfvertrouwen groter geworden en haalt ze prachtige cijfers!

Suzanne van Nes-Reisig

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

Maak Vrijblijvend Kennis: