Bijles Groep 3

Individuele Bijles aan Huis door heel Nederland

Maak Kennis!

6000+

Leerlingen Geholpen

5+ jaar

Ervaring 

Bijles Groep 3

In groep 3 begint het echte schoolse leren. Het is voor een kind een grote stap om van het spelen en spelenderwijs leren van groep 1/2 naar het schoolse leren van groep 3 te gaan. Daarbij komt het ook helaas voor dat de juffen en meester niet altijd genoeg persoonlijke aandacht kunnen geven om hen daarin te ondersteunen. Daarom biedt De Bijlesmeester bijles voor groep 3 aan.

De Bijlesmeester verzorgt individuele bijles aan huis aan door het hele land. Voor elk vak van de basisschool en de middelbare school. Voor groep 3 geven wij onder andere bijles taal, bijles rekenen en bijles lezen.
Onze bijlesjuffen en meesters zijn enthousiast en beschikken over de juiste didactische vaardigheden om uw kind goed te ondersteunen. Zit uw kind in groep 3 en vindt hij of zij het lastig om te lezen of rekenen? Neem contact met ons op en wij zoeken een geschikte docent voor u.

De Bijlesmeester heeft ook eigen lesmateriaal voor de basisschool, dit is speciaal ontwikkeld voor de basisschool en ondersteund de lesstof op school. In onze webshop vind je het aanbod.

de bijlesmeester bijles aan huis door heel nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

Vrij om te Vragen

Mijn dochter voelt zich vrij om te vragen wat ze wil… erg tevreden.

Barbara Hoerning-Maters

Juf van School

Ook de juf van school geeft aan dat de bijlessen echt geholpen hebben en dat zonder bijles dit niveau nooit gehaald zou zijn.

Silvia de Laat

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

Netjes en Snel

Alles netjes en snel kunnen regelen! Mijn dank is groot!

Jochem Hartveld

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Goed Geholpen

Heel goed geholpen door de mensen van De Bijlesmeester. Snel geholpen met een goede docent en de boeken zijn ook erg leuk! Ik raad het zeker aan!”

Jesse Stichter

Maak Vrijblijvend Kennis: