Bijles Groep 3

Individuele Bijles aan Huis door heel Nederland

Maak Kennis!

6000+

Leerlingen Geholpen

5+ jaar

Ervaring 

Bijles Groep 3

In groep 3 begint het echte schoolse leren. Het is voor een kind een grote stap om van het spelen en spelenderwijs leren van groep 1/2 naar het schoolse leren van groep 3 te gaan. Daarbij komt het ook helaas voor dat de juffen en meester niet altijd genoeg persoonlijke aandacht kunnen geven om hen daarin te ondersteunen. Daarom biedt De Bijlesmeester bijles voor groep 3 aan.

De Bijlesmeester verzorgt individuele bijles aan huis aan door het hele land. Voor elk vak van de basisschool en de middelbare school. Voor groep 3 geven wij onder andere bijles taal, bijles rekenen en bijles lezen.
Onze bijlesjuffen en meesters zijn enthousiast en beschikken over de juiste didactische vaardigheden om uw kind goed te ondersteunen. Zit uw kind in groep 3 en vindt hij of zij het lastig om te lezen of rekenen? Neem contact met ons op en wij zoeken een geschikte docent voor u.

De Bijlesmeester heeft ook eigen lesmateriaal voor de basisschool, dit is speciaal ontwikkeld voor de basisschool en ondersteund de lesstof op school. In onze webshop vind je het aanbod.

de bijlesmeester bijles aan huis door heel nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

Zeer vakkundig en professioneel

Zeer vakkundig en professioneel. De Bijlesmeester helpt je echt verder. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Paul van Buschbach

Aandacht en Uitleg

We zijn super blij met de aandacht en uitleg dat onze dochter krijgt. Ik zou Bijlesmeester aan iedereen aanraden.

Alma Malinovic-Draganovic

Goed Geholpen

Heel goed geholpen door de mensen van De Bijlesmeester. Snel geholpen met een goede docent en de boeken zijn ook erg leuk! Ik raad het zeker aan!”

Jesse Stichter

Netjes en Snel

Alles netjes en snel kunnen regelen! Mijn dank is groot!

Jochem Hartveld

1-1,5 Maand

Ik merk dat mijn dochter in 1-1,5 maand goed vooruit is gegaan en merk dat ze de lessen ook heel erg leuk vind.

Iderlindo

Juf van School

Ook de juf van school geeft aan dat de bijlessen echt geholpen hebben en dat zonder bijles dit niveau nooit gehaald zou zijn.

Silvia de Laat

Maak Vrijblijvend Kennis: