Bijles Groep 3

Individuele Bijles aan Huis door heel Nederland

Maak Kennis!

6000+

Leerlingen Geholpen

5+ jaar

Ervaring 

Bijles Groep 3

In groep 3 begint het echte schoolse leren. Het is voor een kind een grote stap om van het spelen en spelenderwijs leren van groep 1/2 naar het schoolse leren van groep 3 te gaan. Daarbij komt het ook helaas voor dat de juffen en meester niet altijd genoeg persoonlijke aandacht kunnen geven om hen daarin te ondersteunen. Daarom biedt De Bijlesmeester bijles voor groep 3 aan.

De Bijlesmeester verzorgt individuele bijles aan huis aan door het hele land. Voor elk vak van de basisschool en de middelbare school. Voor groep 3 geven wij onder andere bijles taal, bijles rekenen en bijles lezen.
Onze bijlesjuffen en meesters zijn enthousiast en beschikken over de juiste didactische vaardigheden om uw kind goed te ondersteunen. Zit uw kind in groep 3 en vindt hij of zij het lastig om te lezen of rekenen? Neem contact met ons op en wij zoeken een geschikte docent voor u.

De Bijlesmeester heeft ook eigen lesmateriaal voor de basisschool, dit is speciaal ontwikkeld voor de basisschool en ondersteund de lesstof op school. In onze webshop vind je het aanbod.

de bijlesmeester bijles aan huis door heel nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

Kwartje Gevallen

Door de bijles is het kwartje gevallen, is haar zelfvertrouwen groter geworden en haalt ze prachtige cijfers!

Suzanne van Nes-Reisig

Helpful

Interesting and helpful for Jessica, helped me a lot in increasing her learnings at school and making all steps in class much easier with of course lots of fun and with totally trustable people !!

Maria Giovanna Sarri

Zelfvertrouwen

Onze dochter heeft veel geleerd in de bijlessen. Maar vooral ook veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Mariska van Buul

Aandacht en Uitleg

We zijn super blij met de aandacht en uitleg dat onze dochter krijgt. Ik zou Bijlesmeester aan iedereen aanraden.

Alma Malinovic-Draganovic

Kwartje gevallen

Door de bijles is het kwartje gevallen, is haar zelfvertrouwen groter geworden en haalt ze prachtige cijfers!

Suzanne van Nes-Reisig

Maak Vrijblijvend Kennis: