Bijles Groep 2

Voor een Goede Start op de Basisschool

Maak Kennis!

6000+

Leerlingen Geholpen

5+ jaar

Ervaring 

Bijles Groep 2

In groep 2 wordt je kind stukje bij beetje voorbereid op het meer schoolse leren dat in groep 3 begint. De vraag aan het einde van groep 2 is dan ook; blijft je kind doorkleuteren of gaat hij of zij door naar groep 3.  Allereerst is het belangrijk dat uw kind alle basis kent om in groep 3 door te leren. Voor de juffen en meester in de kleuterklas is het soms best lastig om ieder kind genoeg hulp en aandacht te geven. Daarom biedt De Bijlesmeester bijles aan voor ook de kleuterklassen.

De bijlessen bij De Bijlesmeester zijn individueel en aan huis. Voor elke leerling van de basisschool en middelbare school en voor elk vak. Voor de basisschool geven wij bijvoorbeeld bijles taal, bijles rekenen en bijles woordenschat.  Onze bijlesdocenten zijn gedreven en beschikken over didactische vaardigheden om uw kind te helpen. Zij kunnen met uw kind gaan oefenen met de basis die nodig is voor groep 3.

Door het hele land hebben wij docenten die in elke stad, zoals Rotterdam of Amsterdam,  kinderen helpen. Wilt u graag dat uw kind goed wordt voorbereid op groep 3? Vul dan ons kennismakingsformulier en wij nemen binnen 1 dag contact met u op.

Leuk om te weten: De Bijlesmeester heeft eigen lesmateriaal voor de basisschool, dit is speciaal ontwikkeld volgens de richtlijnen van het Cito en Nio. In onze webshop vind je het aanbod.

de bijlesmeester bijles aan huis door heel nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

1-1,5 Maand

Ik merk dat mijn dochter in 1-1,5 maand goed vooruit is gegaan en merk dat ze de lessen ook heel erg leuk vind.

Iderlindo

Helpful

Interesting and helpful for Jessica, helped me a lot in increasing her learnings at school and making all steps in class much easier with of course lots of fun and with totally trustable people !!

Maria Giovanna Sarri

Goed Geholpen

Heel goed geholpen door de mensen van De Bijlesmeester. Snel geholpen met een goede docent en de boeken zijn ook erg leuk! Ik raad het zeker aan!”

Jesse Stichter

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Zelfvertrouwen

Onze dochter heeft veel geleerd in de bijlessen. Maar vooral ook veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Mariska van Buul

Maak Vrijblijvend Kennis: