Bijles Groep 1

Voor een Goede Start op de Basisschool

Maak Kennis!

6000+

Leerlingen Geholpen

5+ jaar

Ervaring 

Bijles Groep 1

De eerste groep van de basisschool. Voor veel kinderen en ouders is het flinke stap. In groep 1 ligt de nadruk vooral op het wennen aan naar school gaan.  Regelmaat en rituelen zijn daarbij belangrijk. Het leren gebeurt spelenderwijs en vaak in kleine groepjes. Helaas hebben kinderen op de basisschool niet altijd de aandacht van de juf of meester die zij nodig hebben. Daarom is het belangrijk om uw kind thuis genoeg te ondersteunen. Heeft u daar zelf geen tijd voor? De Bijlesmeester staat voor u klaar.

Met een van onze bijlesdocenten kan uw kind oefenen met bijvoorbeeld letters en cijfers. Onze bijlesdocenten geven bijles in alle vakken van de basisschool  en middelbare school. De bijles juffen en meesters zijn enthousiast, hebben geduld en hebben de nodige kennis om elk kind te helpen. Zij geven bijvoorbeeld bijles taal, bijles rekenen en bijles woordenschat.

Wilt u graag dat uw kind goed mee komt met de stof? Maak dan kennis met ons en start binnen enkele dagen met bijlessen.

Leuk om te weten: De Bijlesmeester heeft eigen lesmateriaal voor de basisschool, dit is speciaal ontwikkeld volgens de richtlijnen van de Cito en Nio. In onze webshop vind je het aanbod.

de bijlesmeester bijles aan huis door heel nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Goed Geholpen

Heel goed geholpen door de mensen van De Bijlesmeester. Snel geholpen met een goede docent en de boeken zijn ook erg leuk! Ik raad het zeker aan!”

Jesse Stichter

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

Kwartje gevallen

Door de bijles is het kwartje gevallen, is haar zelfvertrouwen groter geworden en haalt ze prachtige cijfers!

Suzanne van Nes-Reisig

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

Juf van School

Ook de juf van school geeft aan dat de bijlessen echt geholpen hebben en dat zonder bijles dit niveau nooit gehaald zou zijn.

Silvia de Laat

Maak Vrijblijvend Kennis: