Huiswerkbegeleiding vmbo

Hulp bij huiswerk voor het vmbo

Maak Kennis!

10.000+

Leerlingen Geholpen

8  jaar

Ervaring 

Huiswerkbegeleiding vmbo

Over het algemeen zijn vmbo leerlingen vooral praktisch en toepassingsgericht ingesteld. Theorie kan hen wat minder bevallen en huiswerk is dan ook niet altijd de meest favoriete activiteit na school. Huiswerkbegeleiding is voor vmbo leerlingen een enorm fijne ondersteuning. Daarmee kunnen zij hun visie op het theoretische deel veranderen, gemotiveerd worden om het goed te doen. Zij leren strakke planningen maken, gedisciplineerd werken en de beste leermethodes. Met studiebegeleiding van De Bijlesmeester wordt leren leuker. 

Heeft uw kind weinig motivatie om thuis te werken aan school? Vul het kennismakingsformulier in en wij zoeken naar een passende oplossing voor uw kind. Huiswerkbegeleiding wordt verzorgt aan huis door heel Nederland; Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Oegstgeest en alle andere plaatsen. De tarieven voor huiswerkbegeleiding kunt u vinden op de tarieven pagina.

bijles aan huis de bijlesmeester
  • Individuele Begeleiding
  • Bijles aan Huis
  • Alle Vakken
  • Alle Niveau’s
  • De Beste Docenten
  • Betere Schoolresultaten
  • Geen Achterstanden
  • Leer om te Leren

Ervaringen van leerlingen en ouders

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

Goed Geholpen

Heel goed geholpen door de mensen van De Bijlesmeester. Snel geholpen met een goede docent en de boeken zijn ook erg leuk! Ik raad het zeker aan!”

Jesse Stichter

Aandacht en Uitleg

We zijn super blij met de aandacht en uitleg dat onze dochter krijgt. Ik zou Bijlesmeester aan iedereen aanraden.

Alma Malinovic-Draganovic

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Vakkundig

Zeer vakkundig en professioneel. De Bijlesmeester helpt je echt verder. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Paul van Buschbach

Juf van School

Ook de juf van school geeft aan dat de bijlessen echt geholpen hebben en dat zonder bijles dit niveau nooit gehaald zou zijn.

Silvia de Laat

Maak Vrijblijvend Kennis: