Bijles in Zwolle

Individuele Bijles Bij Jou Aan Huis!

  • Basisschool
  • Middelbare School
  • 1-op-1 Les
  • Aan Huis
  • Alle Vakken
  • Eigen Oefenmateriaal
  • Betere Cijfers
  • Minder Stress
Maak Kennis!

Bijles in Zwolle

De Bijlesmeester geeft al meer dan 5 jaar met veel plezier bijles in Zwolle, aan leerlingen van de basisschool en middelbare school. Daarnaast bieden wij ook huiswerkbegeleiding aan. De bijlessen zijn individueel en aan huis, want leren in een vertrouwde omgeving heeft een positieve invloed op het resultaat.
Onze bijlesdocenten geven bijles in elk vak van het basisonderwijs en middelbaar onderwijs. Bijles in rekenen, economie, natuurkunde, scheikunde, Nederlands, Engels. Welk vak uw kind ook lastig vind, wij vinden een geschikte docent voor uw kind. De docenten in Zwolle zijn over het algemeen studenten, afkomstig van de Open Universiteit (OU). Zij worden speciaal geselecteerd op hun kennis, maar nog belangrijker vinden wij de klik tussen docent en leerling. Contact met u als ouder/verzorger staat daarom altijd op 1, zodat de beste resultaten behaald kunnen worden.

Woont u bijvoorbeeld in Stadshagen en heeft uw kind moeite met wiskunde? Maak kennis met ons en wij bellen u binnen 1 dag terug om een les in te plannen.

Voor de kosten kunt u naar de tarieven pagina.

Bijles Regio Zwolle

Niet woonachtig in Zwolle, maar wel in haar omgeving? Geen enkel probleem. De Bijlesmeester verzorgt ook bijlessen in de omgeving van Zwolle. Plaatsen als: Kampen, Raalte, Dronten, Hoogeveen, Ommen en Meppel zijn ook geen enkel probleem.

Aan bijles in omliggende plaatsen zijn geen extra kosten verbonden en onze docenten komen ook in deze plaatsen bij u aan huis.

Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

Maak Vrijblijvend Kennis:

Ervaringen van leerlingen en ouders

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

1-1,5 Maand

Ik merk dat mijn dochter in 1-1,5 maand goed vooruit is gegaan en merk dat ze de lessen ook heel erg leuk vind.

Iderlindo

Kwartje Gevallen

Door de bijles is het kwartje gevallen, is haar zelfvertrouwen groter geworden en haalt ze prachtige cijfers!

Suzanne van Nes-Reisig

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

Maak Vrijblijvend Kennis: