Bijles Zwolle

Bijles Zwolle geeft de Bijlesmeester al meer dan 5 jaar met veel plezier aan leerlingen van de basisschool en middelbare school. Onze bijlessen in Zwolle kunnen gegeven worden in alle vakken van het basisonderwijs en middelbaar onderwijs. De lessen worden aan huis gegeven door één van onze speciaal geselecteerde docenten. De docenten van de Bijlesmeester voor bijles in Zwolle, zijn over het algemeen studenten, afkomstig van de Open Uiversiteit (OU). Zij worden speciaal geselecteerd op hun kennis van het vak waarin ze les geven, maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat er een goede klik is tussen de docent en leerling. Contact met u als ouder/verzorger staat daarom altijd op 1, zodat de beste resultaten met de bijlessen behaald kunnen worden.

Maak Kennis

Bijles Regio Zwolle

Niet woonachtig in Zwolle, maar wel in haar omgeving? Geen enkel probleem. De Bijlesmeester verzorgt ook bijlessen in de omgeving van Zwolle. Plaatsen als: Kampen, Raalten, Deventer, Ommen en Meppel zijn ook geen enkel probleem.

Aan bijles in omliggende plaatsen zijn geen extra kosten verbonden en onze docenten komen ook in deze plaatsen bij u aan huis.

Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

thuis bijles zwolle alle vakken de bijlesmeester

Waarom de Bijlesmeester?

Uitgebreide Telefonische Kennismaking

Vaak binnen een week geregeld

Maandelijkse Evaluaties

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheid

Bij de Bijlesmeester staat tevredenheid van klanten op één. Vanwege deze reden hanteren wij een tevredenheidsgarantie op ons eerste bijlesuur, maar daarnaast zullen wij altijd proberen eventuele problemen met de lessen zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen!

Hieronder een ervaring van één van onze klanten:

“Heel plezierig hebben wij de bijlessen ervaren. Heeft echt bijgedragen aan een beter begrip van de lesstof door de persoonlijke aandacht en heeft ook bijgedragen aan het vertrouwen in het eigen kunnen.”

Jeanine Meijer moeder van Aida Meijer [26/08/2016 13:04:27]

Maak Kennis

Geïnteresseerd in onze lessen en wilt u voorkomen dat problemen op school groter worden?

Vul dan snel ons Kennismakingsformulier in! Wij nemen binnen één dag contact met u op!

Maak Kennis
bijles snel geregeld de bijlesmeester