Bijles Tilburg

Bijles Tilburg wordt door de Bijlesmeester al 5 jaar gegeven. Onze bijles Tilburg is gericht op alle vakken van de basisschool en middelbare school. Onze bijlessen worden aan huis gegeven, om de leerling zich zo goed mogelijk op zijn gemak te laten voelen. Ook om deze reden werken wij voor onze bijlessen in Tilburg voornamelijk met universitaire studenten afkomstig van de Tilburg University. Onze docent hebben hierdoor namelijk goede vakkennis, maar hebben vaak ook al snel door hun jonge geest ook een goed klik met de leerling (wat naar onze mening essentieel is voor een goede bijles). Bij de Bijlesmeester kan een les binnen 5 dagen gestart worden.

Mocht uw kind daarom een probleem op school hebben, neem dan contact met ons op,  zodat wij verdere problemen kunnen voorkomen.

Maak Kennis

Bijles Regio Tilburg

Bijlessen zijn ook mogelijk in de regio van Tilburg. Bijvoorbeeld plaatsen als: Goirle, Den Bosch, Breda of Eindhoven. Woont u daarom in één van de omliggende plaatsen, dan is dat geen enkel probleem en kunt u zich gewoon aanmelden. Er zijn GEEN extra kosten aan verbonden en onze docenten komen ook in deze plaatsen bij u aan huis.

Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

thuis bijles tilburg alle vakken de bijlesmeester

Waarom de Bijlesmeester?

Uitgebreide Telefonische Kennismaking

Vaak binnen een week geregeld

Na de eerste les evaluatie

Flexibel In Te Delen

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheid

Bij de Bijlesmeester staat tevredenheid van klanten op één. Vanwege deze reden hanteren wij een tevredenheidsgarantie op ons eerste bijlesuur, maar daarnaast zullen wij altijd proberen eventuele problemen met de lessen zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen!

Hieronder een ervaring van één van onze klanten:

“Heel plezierig hebben wij de bijlessen ervaren. Heeft echt bijgedragen aan een beter begrip van de lesstof door de persoonlijke aandacht en heeft ook bijgedragen aan het vertrouwen in het eigen kunnen.”

Jeanine Meijer moeder van Aida Meijer [26/08/2016 13:04:27]

Maak Kennis

Geïnteresseerd in onze lessen en wilt u voorkomen dat problemen op school groter worden?

Vul dan snel ons Kennismakingsformulier in! Wij nemen binnen één dag contact met u op!

Maak Kennis
bijles snel geregeld de bijlesmeester