Bijles Nijmegen

Bijles Nijmegen verzorgt de Bijlesmeester voor alle niveau’s en vakken van de basisschool en middelbare school. Bijlessen in Nijmegen zijn binnen 5 dagen geregeld, maar bovendien ook van hoge kwaliteit. De Bijlesmeester lost problemen van leerlingen snel en doelgericht op. Onze bijles docenten in Nijmegen zijn vooral studenten aan de Radboud Universiteit en de HAN in Nijmegen. Hierdoor kunnen wij altijd een enthousiaste docent met de perfecte vakkennis voor uw kind vinden. Natuurlijk is kennis alleen echter niet genoeg. Wij vinden een klik tussen leerling en docent ook van uiterst belang. Na de eerste les wordt daarom altijd uitgebreid geëvalueerd, zodat eventuele vragen of problemen gelijk opgelost kunnen worden.

Maak Kennis

Bijles Regio Nijmegen

Bijlessen rondom Nijmegen zijn ook mogelijk bij de Bijlesmeester. Indien u daarom in een één van de plaatsen woont in de omgeving van Nijmegen zoals: Oss, Wijchen, Arnhem of Elst, dan kunt u zich gewoon aanmelden voor bijles.

Aan bijles in omliggende plaatsen zijn geen extra kosten verbonden en onze docenten komen ook in deze plaatsen bij u aan huis.

Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

thuis bijles nijmegen alle vakken de bijlesmeester

Waarom de Bijlesmeester?

Uitgebreide Telefonische Kennismaking

Binnen 5 Dagen Geregeld

Maandelijkse Evaluaties

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheid

Bij de Bijlesmeester staat tevredenheid van klanten op één. Vanwege deze reden hanteren wij een tevredenheidsgarantie op ons eerste bijlesuur, maar daarnaast zullen wij altijd proberen eventuele problemen met de lessen zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen!

Hieronder een ervaring van één van onze klanten:

“Heel plezierig hebben wij de bijlessen ervaren. Heeft echt bijgedragen aan een beter begrip van de lesstof door de persoonlijke aandacht en heeft ook bijgedragen aan het vertrouwen in het eigen kunnen.”

Jeanine Meijer moeder van Aida Meijer [26/08/2016 13:04:27]

Maak Kennis

Geïnteresseerd in onze lessen en wilt u voorkomen dat problemen op school groter worden?

Vul dan snel ons Kennismakingsformulier in! Wij nemen binnen één dag contact met u op!

Maak Kennis
bijles snel geregeld de bijlesmeester