Bijles in Nijmegen

Individuele Bijles Bij Jou Aan Huis!

  • Basisschool
  • Middelbare School
  • 1-op-1 Les
  • Aan Huis
  • Alle Vakken
  • Eigen Oefenmateriaal
  • Betere Cijfers
  • Minder Stress
Maak Kennis!

Bijles in Nijmegen

Privé bijles in Nijmegen voor de basis- en middelbare school, daar zorgt De Bijlesmeester voor!  Voor alle vakken, economie bijvoorbeeld, maar ook rekenen en taal bent u bij ons bij het juiste adres. Onze bijlesdocenten geven op alle niveaus van het voortgezet onderwijs les en kunnen ook examentraining aan examenleerlingen geven.

Bijlessen in Nijmegen worden gegeven door studenten van de Radboud Universiteit en de HAN in Nijmegen. Hierdoor kunnen wij altijd een enthousiaste docent met perfecte vakkennis voor uw kind vinden die bijles van hoge kwaliteit geeft.
Kennis alleen is natuurlijk niet genoeg, een goede klik tussen leerling en docent is ook van uiterst belang. Dat is waarom wij na de eerste les uitgebreid evalueren, zodat eventuele vragen of problemen gelijk worden opgelost.

Dus heeft uw kind enorm veel stress als hij of zij bijvoorbeeld aan wiskunde denkt? Met bijles wiskunde toveren wij de stress weg. Maak kennis met ons en binnen enkele dagen kan de eerste bijles al ingepland worden.

Bijles Regio Nijmegen

Ook bijlessen rondom Nijmegen zijn mogelijk bij De Bijlesmeester. Indien u in een van de plaatsen in de omgeving van Nijmegen woont zoals, Oss Wijchen, Arnhem of Elst, kunnen wij ook voor u bijles aan huis verzorgen. Dit zonder extra kosten.

Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

 

Maak Vrijblijvend Kennis:

Ervaringen van leerlingen en ouders

Juf van School

Ook de juf van school geeft aan dat de bijlessen echt geholpen hebben en dat zonder bijles dit niveau nooit gehaald zou zijn.

Silvia de Laat

Extra Duwtje

De bijlesmeester is zeker een aanrader zeker voor onze zoon die net een extra duwtje nodig had om de lessen serieus te nemen met de nodige aandacht.

Samantha Daal

1-1,5 Maand

Ik merk dat mijn dochter in 1-1,5 maand goed vooruit is gegaan en merk dat ze de lessen ook heel erg leuk vind.

Iderlindo

Helpful

Interesting and helpful for Jessica, helped me a lot in increasing her learnings at school and making all steps in class much easier with of course lots of fun and with totally trustable people !!

Maria Giovanna Sarri

Weer Plezier

Door de bijlessen heeft hij er weer plezier in gekregen en zelfs bij zijn laatste toets een voldoende gehaald.

Nicole Wursten

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

Maak Vrijblijvend Kennis: