Bijles HAVO

Individuele Bijles aan Huis door heel Nederland

Maak Kennis!

6000+

Leerlingen Geholpen

5+ jaar

Ervaring 

Bijles HAVO

Heeft uw kind bijvoorbeeld moeite met economie en zit hij of zij in 5 havo? Dan ben je bij De Bijlesmeester op het goede adres. De Bijlesmeester verzorgt namelijk bijles en huiswerkbegeleiding voor de basisschool en de middelbare school, vmbo, havo en vwo. Onze bijlesdocenten geven bijles aan huis door heel Nederland. In elke stad, zoals bijvoorbeeld Almere, hebben wij wel bijlesdocenten. De bijlesleraren zijn enthousiast, vakkundig en beschikken over de juiste didactische vaardigheden om uw kind te helpen. De docenten leren leerstrategieën aan, geven tips, beantwoorden natuurlijk vragen, geven uitleg, alles wat uw kind nodig heeft om aan de struikelblokken te werken.

Individuele bijles voor uw zoon of dochter? Maak vrijblijvend kennis met ons en wij gaan zoeken naar de beste oplossing. Voor het tarief verwijzen wij u door naar de bijles tarieven.

de bijlesmeester bijles aan huis door heel nederland

Ervaringen van leerlingen en ouders

Goed Geholpen

Heel goed geholpen door de mensen van De Bijlesmeester. Snel geholpen met een goede docent en de boeken zijn ook erg leuk! Ik raad het zeker aan!”

Jesse Stichter

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen van onze dochter is enorm gegroeid en haar vooruitgang is groot! Alle credits voor de docent en zeer veel dank.

Maarten van der Worp

Kwartje gevallen

Door de bijles is het kwartje gevallen, is haar zelfvertrouwen groter geworden en haalt ze prachtige cijfers!

Suzanne van Nes-Reisig

Vakkundig

Zeer vakkundig en professioneel. De Bijlesmeester helpt je echt verder. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Paul van Buschbach

Netjes en Snel

Alles netjes en snel kunnen regelen! Mijn dank is groot!

Jochem Hartveld

Onder de Indruk

Zeer onder de indruk van de professionaliteit van registreren , intakegesprek, vinden van passende leraar, en de 1e bijles.

Nicole Lemmens

Maak Vrijblijvend Kennis: