Bijles Delft

Bijles Delft wordt bij de Bijlesmeester gegeven in alle vakken van de basisschool en middelbare school. Onze docenten voor bijles in Delft zijn voornamelijk speciaal geselecteerde studenten van de Technische Universiteit Delft (TU Delft)  en de Haagse Hogeschool. Doordat onze docenten les geven in het vak waarin ze het beste zijn, kunnen ze stof ten eerste goed uitleggen,  maar ook met enthousiasme het vak op de leerling overbrengen. Bijlessen in Delft kunnen binnen 5 dagen gestart worden en kunnen op uw voorkeursdagen gepland worden.

Maak Kennis

Bijles Regio Delft

Bent u niet woonachtig in Delft, maar in één van de omliggende plaatsen als: Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Den Hoorn of Pijnacker? Geen probleem!

De Bijlesmeester geeft ook individuele bijles aan huis in de omliggende van Delft. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Toch twijfels of wij in uw plaats bijles geven? Bel ons dan gratis via: 085-0604500

thuis bijles delft alle vakken de bijlesmeester

Waarom de Bijlesmeester?

Uitgebreide Telefonische Kennismaking

Binnen 5 Dagen Geregeld

Maandelijkse Evaluaties

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheid

Bij de Bijlesmeester staat tevredenheid van klanten op één. Vanwege deze reden hanteren wij een tevredenheidsgarantie op ons eerste bijlesuur, maar daarnaast zullen wij altijd proberen eventuele problemen met de lessen zo snel mogelijk op te lossen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen!

Hieronder een ervaring van één van onze klanten:

“Heel plezierig hebben wij de bijlessen ervaren. Heeft echt bijgedragen aan een beter begrip van de lesstof door de persoonlijke aandacht en heeft ook bijgedragen aan het vertrouwen in het eigen kunnen.”

Jeanine Meijer moeder van Aida Meijer [26/08/2016 13:04:27]

Maak Kennis

Geïnteresseerd in onze lessen en wilt u voorkomen dat problemen op school groter worden?

Vul dan snel ons Kennismakingsformulier in! Wij nemen binnen één dag contact met u op!

Maak Kennis
bijles snel geregeld de bijlesmeester