Voor alle ouders met kinderen op de basisschool…

“Is Jouw Kind Al Zomerproof?”

Bij zomervakantie denken we natuurlijk aan lekker spelen, vrij zijn en genieten van het heerlijke weer! Toch is de zomervakantie juist HET moment om na te denken over thuis oefenen… Waarom?

Je kunt leren vergelijken met het trainen van spieren. Het zou toch zonde zijn 10 maanden lang elke dag je spieren te trainen om vervolgens al je opgebouwde spieren kwijt te raken door 2 maanden niets te doen?

Voorkom daarom dat de leerspieren van je kind tijdens de zomer verzwakken door op een ‘leuke’ en ‘ontspannen’ manier te blijven oefenen. Zo blijft de geleerde kennis behouden en kan je kind volgend jaar vol vertrouwen starten met het nieuwe schooljaar.

Bespaar Vandaag 75% Zomerkorting en verras je kind met het beste en leukste leerpakket voor tijdens de zomervakantie!

Dit is wat je krijgt:

Het Oefenboeken Alle Onderdelen Zomerpakket:

  • 6 oefenboeken (e-books) met elk meer dan 60 pagina’s, zo hoef je nooit meer te zoeken naar goed oefenmateriaal. (De pakketten voor groep 1, 2 en 3 bevatten 4 oefenboeken, alle andere pakketten bevatten 6 oefenboeken).
  • Honderden oefenopgaven verdeeld per vak en onderwerp, zodat zonder afleiding geoefend kan worden met specifieke onderdelen. (Ideaal voor het verder ontwikkelen van talenten en verhelpen van zwakke punten).
  • Oefenmateriaal gemaakt ter voorbereiding op de Cito toets, zodat je kind zorgeloos naar de cito toets toe kan leven en niet bang hoeft te zijn voor onverwachtse verrassingen.
  • Antwoorden van de oefenopgaven staan achter in het boek, waardoor je kind volledig zelfstandig kan oefenen en jij als ouder niet constant hoeft bij te schakelen.

In de afgelopen 8 jaar hebben al meer dan 12.000 ouders onze oefenboeken gebruikt om de leerontwikkeling van hun kind positief te stimuleren.

Met deze oefenboeken wordt leren niet alleen leuker… Maar geef je ook een BOOST aan het zelfvertrouwen van je kind.

Je zult ontdekken:

  • Hoe jij je kind optimaal kunt voorbereiden op de Cito toets, zodat stress en onzekerheden volledig verdwijnen bij je kind.
  • Wat het positieve effect is van dagelijks een paar oefenopgaven maken. (Elke dag weer spreken we ouders die verbaasd zijn van het grote verschil dat een klein beetje oefening kan maken).
  • Het simpele geheim voor meer leerplezier en een einde aan schoolstress.

De boeken helpen je kind te oefenen met de stof van het huidige schooljaar en bereiden je kind voor op de stof van komende schooljaar. Zo blijft het leren uitdagend en dit maakt de boeken perfect om in de zomervakantie te gebruiken.

ONTVANG JE BOEK VANDAAG EN BESLIS OVER 14 DAGEN!

Kijk, normaal gesproken verkopen wij onze alle onderdelen pakketten voor de zomer voor €104,00 in onze webshop. Alleen vandaag nog kun je vanwege het aanbreken van de zomervakantie toegang krijgen tot alle 6 de boeken voor slechts een eenmalige betaling van €27 (dat is slechts €4,50 per boek!).

Toch willen we dat je geen enkele cent aan ons overmaakt tot je de oefenboeken hebt gebruikt en zelf hebt ervaren hoe goed de boeken zijn. Klinkt dat raar? Sorry als het zo is maar hoe dan ook… Wij behandelen graag anderen zoals we zelf willen worden behandeld.

Met andere woorden, We willen dat je eerst ons oefenboek gebruikt en de voordelen ervaart, voordat je betaald.

Dit is hoe je bestelt. Klik op de “Bestel Nu” knop onder aan deze pagina. Selecteer de groep waar je kind op dit moment in zit. Vul je naam, emailadres en telefoonummer in op het bestelformulier en druk op “Bestelling Plaatsen.”

Dat is alles. Na het afronden van het bestelproces ontvang je binnen 5 minuten de boeken in je mailbox en kun je direct starten met oefenen. Zo heb je voldoende tijd om de boeken te testen en de voordelen te ervaren van het oefenen met kwalitatief oefenmateriaal.

Je hebt 14 dagen om te testen.

Kom je tijdens het oefenen erachter dat oefenboeken niet de beste oplossing voor jullie zijn? Of ben je niet 100% tevreden? Laat het ons dan binnen 14 dagen weten door een mailtje te sturen naar lesmateriaal@debijlesmeester.nl of te bellen naar 085 060 4500, dan zullen we de €27 nooit factureren en mag je bovendien de oefenboeken gratis houden!

Dit aanbod geldt alleen voor jou en is alleen vandaag geldig. Bespaar nu 75% en start direct met oefenen voor slechts €27.

Normale prijs: €104,00

Je bespaart: 75%

Jouw prijs: €27

KIES JE GROEP
PS. In het geval je direct naar beneden bent gescrold, hier in het kort het aanbod:

We bieden je een eenmalige 75% zomerkorting op ons oefenboeken pakket voor de zomer (bestaande uit 6 oefenboeken van meer dan 60 pagina’s). Hiermee kan je kind zelfstandig oefenen met specifieke onderdelen van rekenen, taal en redactiesommen.

Normaal kosten deze 6 oefenboeken €104,00 in onze webshop, maar i.v.m. het aanbreken van de zomer kun jij vandaag nog toegang krijgen voor slechts eenmalig €27.

Je krijgt 14 dagen 100% tevredenheidsgarantie op de oefenboeken, dus je kunt ze gerust vrijblijvend uitproberen. Ben je niet tevreden? Laat het ons weten en je krijgt direct je geld terug.

Klik hier en maak gebruik van dit eenmalige aanbod, en ontvang direct de oefenboeken in je mailbox.