Verrijk jouw kind deze zomer met de……

“Zomerworkshops van De Bijlesmeester 2019”

“Een cursus die je meeneemt voor het leven”

Ja, Deze zomer zijn er elke dag verschillende zomercursussen! Van normale vakken zoals taal en rekenen tot en met creatieve vakken als muziek of het menselijk lichaam.

De Bijlesmeester is expert in efficiënt en leuk leren. Deze zomercursussen, zijn dan ook niet zomaar cursussen. Een leerling die een zomercursus ervaart zal een enorm BOOST krijgen qua kennis en motivatie . De beste docenten per onderwerp staan namelijk klaar om jouw kind een hele leuke en enorm leerzame dag te geven. Elke cursus bevat een theoretisch en een praktisch gedeelte. Er is genoeg tijd voor individuele vragen.

Gegevens van de workshops:

  • Locatie: Prinsengracht 701-1 1017JV Amsterdam
  • Een workshop duurt van 09:00 – 15:30 (Inloop is vanaf 08:00, ophalen kan tot 18:00)
  • Drinken en fruit wordt verzorgd, neem zelf lunch mee.
  • Kosten: €125 per workshop

Bekijk hieronder het workshop aanbod. Vul vervolgens het aanmeldformulier in om aan te geven, voor welke workshop jij je kind in wilt schrijven.

Alle workshops op een rijtje:

Cito Expert

Voor de bovenbouw verzorgt De Bijlesmeester cursussen ter voorbereiding op de Cito-toets. Hierbij leert je kind op een leuke manier omgaan met de vraagstelling van de Cito. Zo verdwijnen onnodige stress en angst en kan zonder zorgen naar de toets toegeleefd worden.

BOEK NU

Geneeskunde/Menselijk lichaam

Afgestudeerde dokter Az, leert ons: Hoe werkt ons lichaam eigenlijk? Welke organen hebben we en waarom? In deze cursus leert je kind zijn/haar eigen lichaam kennen en na te denken over gezondheid en geneeskunde.

BOEK NU

Rekenexpert/ Taalexpert/ Leren in spelvorm

Op een leuke manier oefenen met taal of rekenen in de zomervakantie? Kies dan voor de cursus Rekenexpert of Taalexpert. Door spelenderwijs te oefenen blijft de geleerde stof paraat en kan je kind zichzelf in de vakantie verder ontwikkelen.

BOEK NU

Muziek

Is je kind dol van muziek? In de cursus muziek leert je kind in 1 dag een eigen nummer te maken.  Door gebruik van traditionele instrumenten en eenvoudige opname software, wordt in een handomdraai een liedje in elkaar gezet. Een interactieve cursus met een leuk eindresultaat!

BOEK NU

Programmeren

In de cursus programmeren maakt je kind kennis met de wereld van IT en ICT. Samen gaan we een dag aan de slag om een super toffe eigen Game te bouwen. Dit is niet alleen super leuk! Op deze manier ontwikkelt je kind een enorm waardevolle 21st century skill, waar hij/zij enorm veel mee kan bereiken!

BOEK NU

Presenteren

Elk jaar komt het weer terug: spreekbeurten, boekbesprekingen… Oftewel: presenteren. En niet voor niets. Goed presenteren is een skill die je in de rest van je leven enorm waardevol maakt. Bijna niemand vindt het namelijk makkelijk voor een grote groep te spreken. Maar presenteren kun je leren! In deze workshop krijgt je kind de tips & tricks om angst te overwinnen en een geweldige presentatie in elkaar te zetten.

BOEK NU

Waarom leren we?

Als mens beginnen van kleins af aan al vragen te stellen. Waarom is de lucht blauw? Waarom is het gras groen? Op school krijg je op een heleboel van die vragen antwoord.  Maar de grootste vraag die wel eens vergeten wordt is: Waarom leren we eigenlijk? In deze workshop bekijken we op een interactieve manier de praktische waarde van de dingen die we op school leren. Zo krijgt naar school gaan een compleet andere betekenis en verandert leren van een moetje naar een feest!

BOEK NU

Schaken

Nooit meer de verliezer zijn met schaken? Dan is deze workshopvoor jou! Want schaken is niet alleen super leuk… maar komt ook enorm veel strategie bij kijken. Met onze schaakworkshop leert je kind de kunst van het schaken en wordt een leuk toernooi georganiseerd om je schaak skills en flinke boost te geven.

BOEK NU

Biologie

Meer ontdekken over de natuur? In de workshop biologie duiken we een dag de wereld in de wereld van het dierenrijk. En zullen we bekijken wat we van de natuur kunnen leren? Wat voor grappige dingen er te ontdekken zijn? Maar ook waarom het zo belangrijk is zuinig op onze natuur te zijn!

BOEK NU

 100% tevredenheidsgarantie op alle cursussen

Vragen over deze workshops? Stel ze door te mailen naar contact@debijlesmeester.nl

Bij twijfel raden we je aan om je in ieder geval vast aan te melden, zodat jouw plek is gereserveerd.

Tot 3 dagen voor aanvang van de workshop kan deze geannuleerd worden.

De Plekken Voor Elke Workshop Zijn Beperkt. Zorg Daarom Dat Je Op Tijd Reserveert.

Naar welke groep gaat jouw kind volgend jaar?

Onderbouw

Groep 3, Groep 4, Groep 5,

Bekijk het aanmeldformulier

Bovenbouw

Groep 6, Groep 7, Groep 8, Eerste klas middelbare

Bekijk het aanmeldformulier