De Bijlesmeester voor scholen

De steeds grotere klassen, tekort aan docenten en de kleine hoeveelheid tijd die overblijft per leerling maakt het steeds lastiger. Dit geldt voor zowel de leerling als de docent.  De Bijlesmeester begeleidt leerlingen waar dit nodig en gewenst is.

Onderwijzers | Assistenten | PABO | Bijlesdocenten

Met de huidige tekorten aan docenten in het onderwijs kan niet altijd aan elke leerling de aandacht geschonken worden die hij of zij nodig heeft. De Bijlesmeester kan hierbij ondersteunen. Wij hebben een groot netwerk aan talenten binnen het onderwijs.  Onderwijzers voor basis en voortgezet onderwijs, assistenten en PABO studenten, kunnen ter ondersteuning met deze leerlingen individueel of in groepjes aan de slag kunnen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school? Neem gerust contact met ons op!

Oefenmateriaal De Bijlesmeester

Oefenmateriaal Basisschool

De Bijlesmeester heeft haar eigen oefenmateriaal ontwikkeld wat aansluit op de vraagstelling van de methodiek van Cito. De moeilijke, maar telkens terugkomende structuur in de Cito-toets is een techniek die aangeleerd kan worden aan de hand van dit boek. Het herhaaldelijk oefenen van dit soort opgaven zorgt ervoor dat de leerling optimaal voorbereid is en een goed resultaat kan halen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school? Neem hiervoor contact met ons op.

Bijles & Huiswerkbegeleiding aan Huis

De Bijlesmeester heeft als doel dat leerlingen met plezier naar school gaan. Bijles en Huiswerkbegeleiding hebben hier enorm veel invloed op doordat onze docenten de leerlingen vakinhoudelijk helpen, leerstrategieën aanleren en natuurlijk de ruimte bieden om al hun vragen te stellen. Er is zoveel winst te behalen! Deze hulp kunnen wij aan huis bieden door ons grote netwerk van docenten door het hele land.

bijles middelbare school de bijlesmeester

Examentraining

Tijdens de training gaan we zeer intensief in op de examenstof. Elke bijlesdocent begeleidt een groepje van ongeveer vijf leerlingen zodat er persoonlijke aandacht voor iedere leerling is. Tijdens de examentraining zal gebruik worden gemaakt van materiaal dat door uw school wordt gebruikt zodat de training zo goed mogelijk aansluit bij de leerlingen. Daarnaast zal veel worden geoefend met echte examenvragen, zodat leerlingen inzicht krijgen in verschillende vraagstellingen die je op het eindexamen gaat tegenkomen.

Bent u benieuwd hoe wij uw school kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085-0604500 of via het contactformulier:

Neem direct contact op!