Vacaturetekst Webdeveloper

De Bijlesmeester-sites zijn constant in ontwikkeling. Achter het wellicht onschuldige uiterlijk zitten complexe systemen, die onder meer betalingen en andere belangrijke zaken regelen. Daarom zoeken we naar een webdeveloper die ons team komt versterken. We zoeken om specifiek te zijn een Python-ontwikkelaar, omdat het grootste gedeelte van onze websites op Django draait.

Als ontwikkelaar kom je in een team van medeontwikkelaars, die ervoor zorgen dat De Bijlesmeester-sites en -systemen dag en nacht te bereiken zijn. Daar hoort dus ook een stukje serveronderhoud bij, en daarom verwachten we van jou dat je ook je weg weet te vinden op een Linux-server. Tot slot is het ook belangrijk dat je een teamspeler bent, en dat je het leuk vindt om over technische vragen te sparren met je collega’s.

Een afgeronde opleiding binnen de informatica is niet vereist, maar we verwachten wel een zeker niveau en een zekere ervaring van onze ontwikkelaars. Daarom maakt een kort gesprek waarin je kennis over de genoemde technische onderwerpen getest wordt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Ben je een informaticastudent (of vergelijkbare opleiding) of herken je je gewoon in de tekst hierboven? Solliciteer dan zeker, want we zijn altijd blij nieuwe collega’s in ons team te mogen verwelkomen!

Gevraagd profiel:

 • Je hebt kennis van zaken!
 • Leergierig en gedreven
 • Je hebt een jonge frisse manier van denken;
 • Je bent pro actief.

Vereist:

 • Aantoonbare kennis en ervaring over programmeren, en dan specifiek over Python en Django
 • Kennis over programmeertalen en technologieën die op het web gebruikt worden, zoals Javascript en SQL
 • Kennis over HTML, CSS, en algemene designprincipes
 • Kennis over serverbeheer, en dan specifiek over Linux-serverbeheer
 • Passie voor goede en veilige code, aangezien je met persoonsgegevens en andere gevoelige data gaat werken
 • Kennis over versiebeheer, en dan specifiek Git

Arbeidsvoorwaarden:

Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een dynamisch, informeel werkveld.

  Wie zijn wij?

  De Bijlesmeester verzorgt al meer dan 5 jaar lang bijlessen door heel Nederland. Veel leerlingen hebben tegenwoordig problemen op school. Soms vanwege een slechte leraar of vanwege een slechte klik met de leraar. De Bijlesmeester biedt met zijn bijlessen een oplossing voor deze problemen.

  Wat bieden wij?

  Een goed salaris.

  Een flexibele functie die vanuit huis kan worden uitgevoerd.

    Een fijne werkomgeving