Management Assistent Gezocht

De Bijlesmeester is per 13-05-2020 (PER DIRECT) op zoek naar Management Assistent. In principe zijn de werkzaamheden op ons kantoor in Amsterdam, maar thuis werken is ook bespreekbaar.
De Bijlesmeester is een internationale organisatie die bijlessen aan huis aanbiedt, lesmateriaal verkoopt en onwijs hard groeit. Door de snelle groei van deze organisatie komt er steeds meer personeel op kantoor. En is de druk op het management groot. Wij zijn daarom op zoek naar een Management Assistent die de communicatie binnen het bedrijf vlekkeloos kan laten verlopen.
Als Management Assistent ben jij het aanspreekpunt voor het team. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van vergaderingen, het bevorderen van duidelijke en beknopte communicatie tussen de verschillende afdelingen, het beheren van diverse agenda’s en overige administratieve taken!
Ervaring met deze zaken is een grote pré! Ben jij organisatorisch sterk, en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is De Bijlesmeester op zoek naar jou !
De Bijlesmeester biedt jou:
– Een goed salaris
– Een prettige werksfeer
– Verantwoordelijkheid
– De kans om te leren
– Een toplocatie op de Prinsengracht
– Flexibele werktijden
Ben jij de duizendpoot die wij zoeken? Laat dan snel jouw CV en motivatie achter, zodat we contact met je op kunnen nemen!

 

Met vriendelijke groet,

Asmae
Asmae@debijlesmeester.nl

 
 
 
SOLLICITEER NU