Algemene Vacatures

De Bijlesmeester

Projectbegeleider

Passie voor werken bij De Bijlesmeester? Ben jij iemand die verantwoordelijkheid kan nemen voor het team? Ben jij organisatorisch erg sterk en werk jij gestructureerd? Goed salaris? Bekijk dan deze functie snel!

MEER INFORMATIE

PABOers en leerkrachten gezocht

Om scholen in Nederland extra ondersteuning te geven hebben wij door het hele land onderwijstalent nodig in de vorm van PABO’ers en Leerkracht. Door de achterstanden van leerlingen op scholen zijn er veel leuke extra begeleiding projecten. Interessant?

MEER INFORMATIE

Bijlesdocenten in Heel Nederland

Deze vacature staat altijd open! Word bijlesdocent en help een leerling bij jou in de buurt!

MEER INFORMATIE

Open sollicitatie

De Bijlesmeester staat altijd open voor open sollicitaties. Probeer wel vooraf al goed mee te denken op wat voor soort manier jij waarde wil toevoegen aan de organisatie, waardoor we uiteindelijk met hoge kwaliteit zoveel mogelijk basis en middelbare scholieren kunnen helpen met bijles.

MEER INFORMATIE

Stage lopen bij De Bijlesmeester

De Bijlesmeester staat altijd open voor stagiairs. Probeer wel vooraf al goed mee te denken op wat jij wilt leren en stuur ons een enthousiaste motivatie. We zijn een jonge snel groeiende organisatie, dus uiteraard valt er veel te leren. Ook al kom je vooral om zelf veel te leren, willen wij ook altijd graag weten wat we van jou kunnen leren?

MEER INFORMATIE