Samenwerken als bijlesorganisatie

 De Bijlesmeester gelooft in goed onderwijs voor ieder kind. Maar dit kunnen we niet alleen. Hiervoor moeten bijlesorganisaties, ouders, leerlingen en scholen de handen ineenslaan. 

 

 

Over De Bijlesmeester

De Bijlesmeester bestaat sinds 2011 en is ontstaan vanuit een sterke drang bij de oprichters, om bij te dragen aan beter onderwijs voor iedere leerling. Wat begon als een kleinschalige bijlesorganisatie, is uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van bijles & huiswerkbegeleiding in Nederland en België. Hierbij geloven wij in individuele begeleiding in een vertrouwde omgeving. De begeleiding vindt dan ook aan huis plaats en wordt aangeboden voor alle basis- en middelbare scholieren. 

Naast de individuele bijles & huiswerkbegeleiding, biedt De Bijlesmeester het volgende aan:

  •  Lesmateriaal van groep 1 t/m groep 8 (rekenen, taal en redactiesommen)
  • Aanvullend materiaal voor de basis- en middelbare school (leerlinganalyse & lessenplan) 
  • Een online leerwereld met online opgaven en videobijles 

Dit alles doen we met een betrokken team van duizenden docenten en 30 energieke medewerkers op ons hoofdkantoor in Amsterdam! 

 

 

Samen voor goed onderwijs?

Om zoveel mogelijk leerlingen goed onderwijs te bieden, werkt De Bijlesmeester nauw samen met andere bijlesinstituten. Hierbij geloven we in synergie. Waarbij het uitgangspunt de leerling is. Ben jij mede-eigenaar, directeur of een medewerker van een bijlesorganisatie en benieuwd hoe wij kunnen samenwerken? Vul dan onderstaand formulier in! 

Kennismaking inplannen

Missie & Visie 

De Bijlesmeester gelooft in meer dan alleen dat ene vak bijspijkeren. Wij focussen ons op de sterktepunten, passies en ambities van een leerling en proberen een omgeving te creëren waar deze optimaal ontwikkeld kunnen worden. Als een leerling van school gaat, weet hij waaraan hij kan bijdragen om deze wereld een stukje mooier te maken. Daarbij staat het plezier en geluk van de leerling bij De Bijlesmeester centraal.