Bedankt voor je bijlesaanvraag! We sturen je direct je coupon op de mail 🙂

Naast extra oefenen met de gratis oefenbladen kan er nu ook GRATIS online geleerd worden! In de Online Leerwereld van De Bijlesmeester kan jouw kind oefenen met basisschoolvakken zoals taal, rekenen en begrijpend lezen. Natuurlijk op zijn of haar eigen tempo en op het gewenste niveau. Dit maakt ons platform uitermate geschikt voor kinderen die extra oefeningen nodig hebben, extra uitdaging zoeken of gewoon voor de kinderen die leren leuk vinden!

Snapt jouw kind een opdracht niet? Geen probleem, bij elke vraag staat de uitwerking en/of een uitlegvideo! KLIK HIER en start meteen met de GRATIS online leerwereld!

Altijd en overal oefenen met plezier!

De online leerwereld voor de basisschool, nu de 1e maand gratis.

Start de eerste maand gratis!

Online Leerwereld

De Online Leerwereld is ontwikkelt om jouw kind te ondersteunen en te helpen aan een leuke schooltijd. Wat kun je verwachten?

✅ Meer dan 400 lessen en meer dan 4000 uitlegvideo’s.

✅ Echte leerkrachten die lesgeven.

✅ Oefeningen voor alle basisschool vakken van groep 1 t/m 8.

✅ Gegarandeerd plezier tijdens het leren! 😃

Ontdek verschillende vakken

Toffe Leerspellen

Vlieg met de ranger door de lucht of schiet de appels uit de boom! Speel verschillende spellen met vragen over rekenen en taal, maar ook bijvoorbeeld ook programmeren. De ranger en jouw kind beleven avonturen tijdens het leren!

Online Bijles

Bekijk online bijles video’s over diverse onderwerpen. Natuurlijk zijn de bijlessen aangepast op het niveau van jouw kind. Theorie wordt levendig doorgenomen door verschillende bijlesdocenten!

Uitleg Video’s

Snapt jouw kind een vraag niet? Geen probleem! Bij elke vraag kan de ranger ook uitleg geven, vaak ook aangevuld met een video van één van onze bijlesdocenten.