Wacht! Lees dit eerst voordat je de oefenbladen download:

Nieuwe Basisschool Oefenboeken Onthullen: Hoe Jij Als Ouder Je Kind Uit Groep 8 Optimaal Kunt Voorbereiden Op De Cito Toets.

Super dat je de oefenbladen hebt aangevraagd! Wij van De Bijlesmeester worden altijd blij als ouders moeite doen om hun kinderen te helpen bij het leren. Oefenbladen zijn een geweldige start om je kind thuis op een leuke manier te ondersteunen bij oefenen met rekenen en taal.

Wil jij als ouder echter een stapje verder gaan en echt een verandering maken in de leerprestaties van je kind?  Zorg dan dat er elke dag een beetje geoefend wordt aan de hand van oefenboeken van De Bijlesmeester

In de afgelopen 8 jaar hebben al meer dan 12.000 ouders onze oefenboeken gebruikt om de leerontwikkeling van hun kind positief te stimuleren.

Als bedankje voor het downloaden van onze oefenbladen, willen wij jou graag een te gekke ‘75% Introductiekorting’ geven op ons meest populaire oefenboeken pakket.

Dit is wat je krijgt:

Het Groep 8 Alle Onderdelen Pakket:

  • 6 oefenboeken (e-books) met elk meer dan 60 pagina’s, zo hoef je nooit meer te zoeken naar goed oefenmateriaal.
  • Honderden oefenopgaven (verdeeld per vak en onderwerp), zodat zonder afleiding geoefend kan worden met specifieke onderdelen. (Ideaal voor het verder ontwikkelen van talenten en verhelpen van zwakke punten).
  • Oefenmateriaal gemaakt ter voorbereiding op de cito toets, zodat je kind zorgeloos naar de cito toets toe kan leven en niet bang hoeft te zijn voor onverwachtse verrassingen.
  • Antwoorden van de oefenopgaven staan achter in het boek, waardoor je kind volledig zelfstandig kan oefenen en jij als ouder niet constant hoeft bij te schakelen.

Met de oefenboeken zul je ontdekken:

  • Hoe jij je kind optimaal kunt voorbereiden op de Cito toets, zodat stress en onzekerheden volledig verdwijnen bij je kind.
  • Wat het positief effect is van dagelijks een paar oefenopgaven maken. (Elke dag weer spreken we ouders die verbaasd zijn van het grote verschil dat een klein beetje oefening kan maken).
  • Het eeuwenoude simpele geheim voor meer leerplezier en een einde aan schoolstress.

De boeken zijn gemaakt om kinderen te helpen zowel de stof van het huidige leerjaar te beheersen, als kinderen voor te bereiden op de stof voor het komende leerjaar. Zo blijft het leren uitdagend en dit maakt de boeken bovendien perfect om in de zomervakantie te gebruiken om kennis bij te houden.

Hier is het volgende wat je moet doen:

Normaal gesproken verkopen wij het alle onderdelen pakket van groep 8  voor €104,00 in onze webshop. Als welkomstcadeau willen wij je echter vandaag nog toegang geven tot alle 6 de boeken voor slechts een eenmalige betaling van €27 (dat is slechts €4,50 per boek).

Na het afronden van het betaalproces ontvang je direct de boeken in je mailbox, zodat je vandaag nog kunt starten met oefenen.

Je krijgt 14 dagen 100% tevredenheidsgarantie.

Twijfel je of oefenboeken de beste oplossing zijn voor je kind? Wij staan 100% achter onze oefenboeken en weten zeker dat ze ook jouw kind gaan helpen. Voel je daarom vrij om onze oefenboeken vrijblijvend uit te proberen op basis van onze 14 dagen tevredenheidsgarantie.

Je ontvangt de oefenboeken direct in je mailbox, dus je kunt ze direct uitproberen.

Kom je tijdens het oefenen erachter dat oefenboeken niet de beste oplossing voor jullie zijn? Laat het ons dan binnen 14 dagen weten door een mailtje te sturen naar lesmateriaal@debijlesmeester.nl of te bellen naar 085 060 4500, dan geven we direct je geld terug!

Dit aanbod geldt alleen voor jou en is alleen op dit moment geldig. Bespaar 75% en start vandaag met oefenen voor slechts €27.

BESTEL NU

PS. In het geval je direct naar beneden gescrold, hier in het kort het aanbod:

We bieden je een eenmalige 75% Introductiekorting op ons populaire basisschool oefenboeken pakket voor groep 8 (bestaande uit 6 oefenboeken van meer dan 60 pagina’s). Hiermee kan je kind zelfstandig oefenen met specifieke onderdelen van rekenen, taal en redactiesommen.

Normaal kosten deze 6 oefenboeken €104,00 in onze webshop, maar jij kunt vandaag nog toegang krijgen voor slechts eenmalig €27.

Je krijgt 14 dagen 100% tevredenheidsgarantie op de oefenboeken, dus je kunt ze gerust vrijblijvend uitproberen. Ben je niet tevreden? Laat het ons weten en je krijgt direct je geld terug.

Klik hier en maak gebruik van dit eenmalige aanbod, en ontvang direct de oefenboeken in je mailbox.