Wacht! Lees dit eerst voordat je de oefenbladen download:

“Is Jouw Kind Al Zomer Proof?”

Super dat je de oefenbladen hebt aangevraagd! Wij van De Bijlesmeester worden altijd blij als ouders moeite doen om hun kinderen thuis te helpen bij het leren. De oefenbladen zullen over 10 minuutjes in je mailbox belanden, maar eerst nog heel even iets belangrijks:

Nadenken over extra ondersteuning voor je kind is vooral belangrijk nu de zomervakantie voor de deur staat…

Hoe ga jij je kind helpen geleerde kennis te behouden tijdens de zomervakantie? 

Bij zomervakantie denken we natuurlijk aan lekker vrij zijn, spelen en genieten van het heerlijke weer! Een welverdiende rust.

Toch is het niet verkeerd om ook in de vakantie een klein beetje te blijven leren. Je kunt het een beetje vergelijken met het trainen van spieren… Het zou toch zonde zijn 10 maanden lang elke dag je spieren te trainen om vervolgens al je opgebouwde spieren kwijt te raken door 2 maanden niets te doen?

Voorkom daarom dat de leerspieren van je kind tijdens de zomer verzwakken door op een ‘leuke’ en ‘ontspannen’ manier te blijven oefenen. Zo blijft opgedane kennis behouden en kan je kind volgend jaar vol vertrouwen starten met het nieuwe schooljaar.

Bespaar 75% en verras je kind met het beste en leukste leerpakket voor tijdens de zomervakantie!

Dit is wat je krijgt:

Het Groep 1/2 Alle Onderdelen Pakket:

  • 4 oefenboeken (e-books) met elk meer dan 60 pagina’s, zo hoef je nooit meer te zoeken naar goed oefenmateriaal.
  • Honderden oefenopgaven (verdeeld per vak en onderwerp), zodat zonder afleiding geoefend kan worden met specifieke onderdelen. (Ideaal voor het verder ontwikkelen van talenten en verhelpen van zwakke punten).
  • Oefenmateriaal gemaakt ter voorbereiding op de cito toets, zodat je kind zorgeloos naar de cito toets toe kan leven en niet bang hoeft te zijn voor onverwachtse verrassingen.
  • Antwoorden van de oefenopgaven staan achter in het boek, waardoor je kind volledig zelfstandig kan oefenen en jij als ouder niet constant hoeft bij te schakelen.

In de afgelopen 8 jaar hebben al meer dan 12.000 ouders onze oefenboeken gebruikt om de leerontwikkeling van hun kind positief te stimuleren.

Met deze oefenboeken wordt leren niet alleen leuker… Maar geef je ook een BOOST aan het zelfvertrouwen van je kind.

Je zult ontdekken:

  • Hoe jij je kind optimaal kunt voorbereiden op de Cito toets, zodat stress en onzekerheden volledig verdwijnen bij je kind.
  • Wat het positief effect is van dagelijks een paar oefenopgaven maken. (Elke dag weer spreken we ouders die verbaasd zijn van het grote verschil dat een klein beetje oefening kan maken).
  • Het simpele geheim voor meer leerplezier en een einde aan schoolstress.

De boeken zijn gemaakt om kinderen te helpen zowel de stof van het huidige leerjaar te beheersen, als kinderen voor te bereiden op de stof voor het komende leerjaar. Zo blijft het leren uitdagend en dit maakt de boeken bovendien perfect om in de zomervakantie te gebruiken om kennis bij te houden.

Hier is het volgende wat je moet doen:

Normaal gesproken verkopen wij het alle onderdelen pakket van groep 1/2  voor €104,00 in onze webshop. Als welkomstcadeau willen wij je echter vandaag nog toegang geven tot alle 4 de boeken voor slechts een eenmalige betaling van €27 (dat is slechts €6,75 per boek).

Na het afronden van het betaalproces ontvang je direct de boeken in je mailbox, zodat je vandaag nog kunt starten met oefenen.

Je krijgt 14 dagen 100% tevredenheidsgarantie.

Twijfel je of oefenboeken de beste oplossing zijn voor je kind? Wij staan 100% achter onze oefenboeken en weten zeker dat ze ook jouw kind gaan helpen. Voel je daarom vrij om onze oefenboeken vrijblijvend uit te proberen op basis van onze 14 dagen tevredenheidsgarantie.

Je ontvangt de oefenboeken direct in je mailbox, dus je kunt ze direct uitproberen.

Kom je tijdens het oefenen erachter dat oefenboeken niet de beste oplossing voor jullie zijn? Laat het ons dan binnen 14 dagen weten door een mailtje te sturen naar lesmateriaal@debijlesmeester.nl of te bellen naar 085 060 4500, dan geven we direct je geld terug!

Dit aanbod geldt alleen voor jou en is alleen op dit moment geldig. Bespaar 75% en start vandaag met oefenen voor slechts €27.

BESTEL NU
PS. In het geval je direct naar beneden gescrold, hier in het kort het aanbod:

We bieden je een eenmalige 75% Introductiekorting op ons meest populaire basisschool oefenboeken pakket voor groep 1/2 (bestaande uit 4 oefenboeken van meer dan 60 pagina’s). Hiermee kan je kind zelfstandig oefenen met specifieke onderdelen van rekenen en taal.

Normaal kosten deze 4 oefenboeken €104,00 in onze webshop, maar jij kunt vandaag nog toegang krijgen voor slechts eenmalig €27.

Je krijgt 14 dagen 100% tevredenheidsgarantie op de oefenboeken, dus je kunt ze gerust vrijblijvend uitproberen. Ben je niet tevreden? Laat het ons weten en je krijgt direct je geld terug.

Klik hier en maak gebruik van dit eenmalige aanbod, en ontvang direct de oefenboeken in je mailbox.