Wacht! Lees dit eerst voordat je de oefenbladen download:

“Is Jouw Kind Zomer Ready?”

Super dat je de oefenbladen hebt aangevraagd! Wij van De Bijlesmeester worden altijd blij als ouders moeite doen om hun kinderen thuis te helpen bij het leren. Er wordt namelijk veel gevraagd van onze kids en in de volle klassen op school krijgt niet ieder kind altijd de aandacht die hij/zij verdient.

Nadenken over extra ondersteuning voor je kind is vooral belangrijk nu de zomervakantie voor de deur staat. Hoe ga jij je kind helpen de geleerde stof van het afgelopen jaar te onderhouden in de vakantie?

Je kunt het eigenlijk een beetje vergelijken met het trainen van spieren… Het zou toch zonde zijn 10 maanden lang elke dag je spieren te trainen om vervolgens al je opgebouwde spieren kwijt te raken door 2 maanden niets te doen?

Voorkom daarom dat de leerspieren van jouw kind tijdens verzwakken door op een leuke manier tijdens de zomervakantie te blijven oefenen en opgedane kennis te onderhouden. Zo kan je kind volgend jaar vol vertrouwen starten aan het nieuwe schooljaar.

Bespaar 80% En Ontvang De Hele Zomervakantie Toegang Tot Onze Nieuwe Online Leerwereld Voor Slechts €7

Dit is wat je krijgt:

  • Duizenden oefenopgaven voor alle vakken van de basisschool… dus nooit meer gebrek aan voldoende opdrachten.

  • Toffe leergames zodat spelen en leren zonder problemen samengaan.

  • Uitgebreide video’s met uitleg van juffen en meesters over specifieke opdrachten en onderwerpen. Zo hoeven pappa of mamma niet constant mee te kijken.

  • Talentontwikkeling: Ontwikkel je talenten door te oefenen met moderne vakken als programmeren, muziek, Engels of Frans….

En dat allemaal op een computer, tablet of telefoon dus super eenvoudig mee te nemen op vakantie!

In De Online Leerwereld Kun Je Oefenen Met Alle Vakken Van De Basisschool.

Met De Online Leerwereld Zul Je Deze Zomer Gaan Ontdekken:

  • Hoe jij je kind optimaal kunt voorbereiden op de Cito toets, zodat stress en onzekerheden volledig verdwijnen bij je kind.
  • Wat het positief effect is van dagelijks een paar oefenopgaven maken in de zomervakantie. (Elke jaar weer spreken we ouders die verbaasd zijn van het grote verschil dat een klein beetje oefening kan maken).
  • Hoe leren WEL leuk kan zijn en niet constant hoeft te zorgen voor stress en ruzie.

De Online Leerwereld is gemaakt om zowel de stof van het huidige schooljaar te onderhouden, als je kind voor te bereiden op de stof voor het komende schooljaar. Zo blijft het leren uitdagend en zo kunnen talenten verder ontwikkeld worden.

Hier is het volgende wat je moet doen:

Normaal gesproken verkopen wij onze Online Leerwereld voor €35,85 (voor 3 maanden toegang). Als welkomstcadeau en bedankje voor het downloaden van de oefenbladen willen wij je echter vandaag nog de hele zomer toegang geven voor slechts eenmalig €7! 

Na het afronden van het betaalproces ontvang je direct je inloggegevens en  in je mailbox, zodat je vandaag nog kunt starten met oefenen.

Plus: Je zit nergens aan vast! Na 3 maanden wordt er niets verlengd.

Je krijgt 14 dagen 100% tevredenheidsgarantie.

Twijfel je of onze Online Leerwereld de beste oplossing is om je kind te ondersteunen?  Voel je dan vrij om onze Online Leerwereld vrijblijvend uit te proberen op basis van onze 14 dagen tevredenheidsgarantie.

Kom je er tijdens het oefenen achter dat de leerwereld niet de beste oplossing is voor je kind? Laat het ons dan binnen 14 dagen weten door een mailtje te sturen naar lesmateriaal@debijlesmeester.nl of te bellen naar 085 060 4500, dan geven we direct je geld terug!

Dit aanbod geldt alleen voor jou en is alleen op dit moment geldig. Bespaar Nu 80% en start vandaag met oefenen voor slechts €7.

BESTEL NU

PS. In het geval je direct naar beneden gescrold, hier in het kort het aanbod:

We bieden je een eenmalige 75% Introductiekorting op ons populaire basisschool oefenboeken pakket voor groep 1/2 (bestaande uit 4 oefenboeken van meer dan 60 pagina’s). Hiermee kan je kind zelfstandig oefenen met specifieke onderdelen van rekenen en taal.

Normaal kosten deze 4 oefenboeken €104,00 in onze webshop, maar jij kunt vandaag nog toegang krijgen voor slechts eenmalig €27.

Je krijgt 14 dagen 100% tevredenheidsgarantie op de oefenboeken, dus je kunt ze gerust vrijblijvend uitproberen. Ben je niet tevreden? Laat het ons weten en je krijgt direct je geld terug.

Klik hier en maak gebruik van dit eenmalige aanbod, en ontvang direct de oefenboeken in je mailbox.