Aanbieding!

Klokkijken Totaalpakket – Oefenboeken & Flitskaartjes

Vanaf: 59,99 Vanaf: 15,00

Wissen

Artikelnummer: 162030 Categorie: Tag:

VANDAAG GRATIS VERZENDING

Productgegevens

Elk Bijlesmeester oefenboek is +/- 60 pagina’s

Dit boek bevat honderden opgaven verdeeld per onderwerp

Jaar van uitgave:2018

LEVERTIJD: 1-2 werkdagen

Voordelen van De Bijlesmeester

✅ Hoge Kwaliteit Boeken

✅ E-Books Direct In Je Mailbox

✅ Veilig Betalen

✅ 14 Dagen Niet Goed? 100% Geld Terug Garantie

✅ 7 dagen klantenservice

De Bijlesmeester

De Bijlesmeester

De Bijlesmeester is de grootste bijlesorganisatie voor basisschoolleerlingen in Nederland. Om de leerlingen van alle groepen goed te kunnen ondersteunen ontwikkelt De Bijlesmeester oefenmateriaal. Dit gebeurt in samenwerking met basisschool onderwijzers en pabostudenten om te zorgen dat de boeken aansluiten bij de leermethoden.

Meest gestelde vragen

Moet ik wachten op het hardcopy boek om te starten met oefenen? Nee hoor, zodra u de hardcopy versie bestelt, sturen we ook direct een E-book naar uw mailbox toe. Hierdoor kunt u direct starten met oefenen!

Wat is een E-Book? Een E-Book is een digitaal boek (PDF) dat je op je computer of tablet/telefoon kunt lezen. De E-books kunt u eventueel ook zelf printen. Het voordeel is dat je direct met oefenen aan de slag kunt, doordat het boek niet via de post verstuurd hoeft te worden. Bovendien is het boek goedkoper omdat het digitaal wordt aangeleverd en niet als Hardcopy. Het voordeel van de Hardcopy is echter wel, dat een mooi fysiek boek vaak een extra stimulans is om te leren.

Heeft u meer vragen?

Neem dan contact met ons op, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Tel: 085-0604500 Mail: lesmateriaal@debijlesmeester.nl