Aanbieding!

Groep 1-2 Alle Onderdelen

Vanaf: 31,99 Vanaf: 19,19

Wissen
SKU: 245678903 Categorie: Tag:

Ik vind bijlesmeester oefenboeken een super boek om je kind te steunen bij Cito’s waar ze moeilijkheden mee heeft en je ziet echt vooruit gang �

Geplaatst door Şaduman Atman Tek op vrijdag 6 oktober 2017

Voordelen van De Bijlesmeester

✅ Hoge Kwaliteit Boeken

✅ E-Books Direct In Je Mailbox

✅ Veilig Betalen

✅ 14 Dagen Niet Goed? 100% Geld Terug Garantie

✅ 7 dagen klantenservice

De Bijlesmeester

Productgegevens

Elk Bijlesmeester oefenboek is +/- 60 pagina’s

Elk boek bevat honderden opgaven verdeeld per onderwerp

Jaar van uitgave: 2018

LEVERTIJD: 1-2 werkdagen

De Bijlesmeester

De Bijlesmeester is de grootste bijlesorganisatie voor basisschoolleerlingen in Nederland. Om de leerlingen van alle groepen goed te kunnen ondersteunen ontwikkelt De Bijlesmeester oefenmateriaal. Dit gebeurt in samenwerking met basisschool onderwijzers en pabostudenten om te zorgen dat de boeken aansluiten bij de leermethoden.

Basisschool oefenboek Taal & Rekenen

Het gedeelte rekenen is speciaal gemaakt voor de leerlingen van groep 1/2. Het gaat hierbij om het eindniveau van groep 1/2. Omdat het kind net leert tellen, klokkijken en vormen herkennen, kan dit oefenboek het best samen met de ouders of een begeleider worden doorgenomen. Het oefenboek bestaat uit opdrachten met veel afbeeldingen. Door de afbeeldingen kunnen kinderen goed voor zich zien hoe zij moeten rekenen. Naarmate zij ouder worden, zal dit steeds meer uit het hoofd moeten. Door nu een stevige basis te ontwikkelen met afbeeldingen zullen de kinderen later minder de behoefte aan afbeeldingen en het tellen met vingers hebben. Ook wordt er een begin gemaakt met klokkijken. In het gedeelte Taal leert de leerling korte woorden te ‘lezen’, te rijmen en klanken te herkennen, daarom kan dit oefenboek het best samen met de ouders of een begeleider worden doorgenomen. Het oefenboek bestaat uit opdrachten met veel afbeeldingen. Er wordt een begin gemaakt met rijmen en indirect ook met spelling en woordenschat. Dit wordt gedaan door klanken te herkennen en een link te kunnen leggen tussen de afbeeldingen en de letters of woorden. Al met al zijn deze oefenboeken dé meest succesvolle manier om de Cito-toetsen net zo succesvol te maken en een prachtige eigen score te kunnen behalen.

Het oefenboek taal is speciaal gemaakt voor de leerlingen van groep 1/2. Het gaat hierbij om het eindniveau van groep 1/2. In deze fase leert de leerling korte woorden te ‘lezen’, te rijmen en klanken te herkennen, daarom kan dit oefenboek het best samen met de ouders of een begeleider worden doorgenomen. Het oefenboek bestaat uit opdrachten met veel afbeeldingen. Er wordt een begin gemaakt met rijmen en indirect ook met spelling en woordenschat. Dit wordt gedaan door klanken te herkennen en een link te kunnen leggen tussen de afbeeldingen en de letters of woorden. Het boek bestaat in totaal uit 250 opgaven. Al met al zijn deze oefenboeken dé meest succesvolle manier om de Cito-toetsen net zo succesvol te maken en een prachtige eigen score te kunnen behalen.

Ideaal oefenmateriaal voor uw kind

Het groep 1/2 oefenboek van De Bijlesmeester is de ultieme voorbereiding op de Cito-toets. De moeilijke, maar telkens terugkomende structuur in de Cito-toets is een techniek die aangeleerd kan worden aan de hand van dit boek. Het oefenen van dit soort opgaven zorgt ervoor dat de leerling optimaal is voorbereid en een goed resultaat kan halen. De boeken zijn uiterst geschikt ter ondersteuning van bijles, maar de leerling kan hier ook zelf in oefenen en de antwoorden nakijken met de antwoorden die achter in het boek vermeld staan. Dit boek bevat relatief makkelijke en moeilijkere opgaven en biedt zo de leerling de ruimte om snel te groeien en vooruitgang te boeken. Geen verrassingen op de Cito-toets en een beter inzicht in de onderwerpen en vraagstelling.

1. Oefenen per onderwerp
Niet ieder kind heeft moeite met dezelfde onderwerpen. Alleen wanneer per onderwerp geoefend wordt, kunnen probleemzones aan het licht worden gebracht en kan het probleem opgelost worden door structureel te oefenen.

2. Oefeningen gebaseerd op de Cito toets
De vraagstelling van Cito is gebaseerd op het toepassen van geleerde regels in verschillende contexten. Deze opgaven staan beter bekend als verhaalsommen. Goed oefenmateriaal leert kinderen hier gelijk al mee om te gaan, zodat zij later niet voor verrassingen komen te staan. Help jouw kind om zich op deze manier voor te bereiden op de vraagstelling van Cito, zodat hij/zij hier vol vertrouwen mee om kan gaan.

3. Up-to-date m.b.t de methodes die in het huidige onderwijs gebruikt worden.
Het zal geen verrassing zijn, maar schoolmethodes veranderen nu eenmaal door de jaren heen. Een methode die niet aansluit op de vereisten die op dit moment in het onderwijs gelden, is van geen waarde en kan leerlingen erg in de war brengen. Goed oefenmateriaal moet daarom volledig Up-to-Date zijn!

4. Een methode die leuk is
Misschien wel één van de belangrijkste aspecten van goed oefenmateriaal, is dat het leren LEUK moet maken. Als kinderen met weinig plezier gaan oefenen, worden zelden goede resultaten bereikt. Goed oefenmateriaal moet kinderen daarom motiveren om telkens weer een stukje te oefenen.

Veelgestelde Vragen

Wat voor resultaten kan ik verwachten?
Het is velen gelukt om het eindniveau van hun kind te verhogen door elke dag een paar oefenopgaven uit het boek te maken. De variatie van de sommen en de verschillende moeilijkheidsgraden zorgen ervoor dat de leerling een goed inzicht krijgt op de vraagstelling van de toetsen.

Wat als het boek niet werkt voor mij?
Op onze boeken zit een 14-dagen “niet goed geld terug”-garantie. Mocht het boek uw kind op geen enkele manier vooruit helpen, dan zullen wij het betaalde bedrag kosteloos op uw rekening terugstorten.

Is dit boek geschikt voor alle niveau’s?
Deze boeken bevatten relatief makkelijke en moeilijkere opgaven en biedt zo de leerling de ruimte om te groeien. De boeken bevat genoeg bladzijdes zodat de leerling genoeg kan oefenen en herhalen.

Moet ik wachten op het hardcopy boek om te starten met oefenen?
Nee hoor, zodra u de hardcopy versie bestelt, sturen we ook direct een E-book naar uw mailbox toe. Hierdoor kunt u direct starten met oefenen!

Wat is een E-Book?
Een E-Book is een digitaal boek (PDF) dat je op je computer of tablet/telefoon kunt lezen. De E-books kunt u eventueel ook zelf printen. Het voordeel is dat je direct met oefenen aan de slag kunt, doordat het boek niet via de post verstuurd hoeft te worden. Bovendien is het boek goedkoper omdat het digitaal wordt aangeleverd en niet als Hardcopy. Het voordeel van de Hardcopy is echter wel, dat een mooi fysiek boek vaak een extra stimulans is om te leren.

Heeft u meer vragen?

Neem dan contact met ons op, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Tel: 085-0604500

U kunt ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Wat een goede service. Ik werd perfect geholpen. Binnen een uur bericht op mijn vragen. Dit is een echte aanrader. Geplaatst door Man Dy op dinsdag 19 september 2017