Aanbieding!

The 30 Day Challenge Journal – Een Nieuwe Gewoonte In 30 Dagen

60,00 23,95

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Wil jij graag grip krijgen op je gewoontes om zo een betere versie van jezelf te worden?

Het starten van een nieuwe gewoonte is vaak eenvoudig, maar een nieuwe gewoonte behouden is vaak lastiger.

Hoe ga jij voorkomen dat je terugvalt in je oude patroon?

In The 30 Day Challenge Journal krijg je een praktisch en wetenschappelijk bewezen plan van aanpak voor het ontwikkelen en behouden van nieuwe gewoontes.

Het boekje bestaat uit 4 onderdelen:

  1. Oriƫntatie: Voordat je start met je nieuwe gewoonte is het belangrijk te weten: Wat je gaat doen, hoe je het gaat doen en waarom je het gaat doen.
  2. Opbouw: Veel mensen slagen niet in het ontwikkelen van nieuwe gewoontes, doordat ze te snel grote veranderingen aan willen brengen. Dit onderdeel van het boek helpt je een goed en haalbaar plan van aanpak op te stellen.
  3. Optimalisatie: Deze bladzijdes zijn te vergelijken met een dagboek voor het bijhouden van je voortgang. Hier schrijf je dagelijks op wat goed ging en wat minder goed ging, zodat jij je bewust blijft van je voortgang.
  4. Evaluatie: Om de challenge te voltooien is het belangrijk om regelmatig te evalueren. In dit onderdeel van het boek helpen we je met slimme vragen om op je eigen challenge te reflecteren. Zo kun je indien nodig bijsturen door aanpassingen te maken op je plan van aanpak.

In the journal ontdek je:

  • Hoe jij je innerlijke motivatie kunt activeren, zodat je niet opgeeft na een aantal dagen.
  • De wetenschappelijk bewezen methode voor het aankweken van nieuwe gewoontes. Deze methode verhoogt de kans om een gewoonte vol te houden met 200% tot 300%.
  • De nummer 1 fout waarom de meeste mensen niet slagen in het behouden van gewoontes.

Wat anderen zeggen over The 30 Day Challenge Journal:

Additional Information

Versie

Hardcopy